jackjapool
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Can
- canahmet3633
Merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi 6.000₺ lik bir bütçem var. Monitör ve klavye eksiğim olduğundan fiyata bunlarında dahil olması gerekiyor. Sistem bileşenleri hakkında pek bilgim, tecrübem yok. Bu fiyata beni uzun süre idare edebilecek " Oyun " odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım ? ya da biraz daha beklemelimiyim ( Gaming Gecesi veya Dolar Kurunun Düşmesini )
Not Olarak şunu düşmek istiyorum. Fiyat / Performans Odaklı istiyorum. RGB dir LED Dir kesinlikle şart değil olsa da olur ama fiyatı etkileyecek ise olmasın daha iyi.
Oynayacağım oyunlarda Günümüzde popüler olan oyunlar zaten klasik : GTA V , RUST, CS:GO, PUBG Tarzı Sistemi bi tık yorabilecek oyunlar
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim
Not Olarak şunu düşmek istiyorum. Fiyat / Performans Odaklı istiyorum. RGB dir LED Dir kesinlikle şart değil olsa da olur ama fiyatı etkileyecek ise olmasın daha iyi.
Oynayacağım oyunlarda Günümüzde popüler olan oyunlar zaten klasik : GTA V , RUST, CS:GO, PUBG Tarzı Sistemi bi tık yorabilecek oyunlar
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim
Son düzenleme: