Ekran kartını kasanıza taktığınızı ve tam karşıdan baktığınızı varsayarsam 2 pin sola 6 pin sağa gelicek. 6 pini takmayı deneyin zaten yanlış takamıyorsunuz, girmiyor yanlış takınca. Geri kalan yere de 2 pini takın.Ekran kartini taktim ama 6+2 pin var ve ekran karti 8 pin girisli 2 pini ne tarafa takicam bilgi verebilirmisiniz videolarda belietilmemis
Ekran kartini taktim fanlar assa geldi ve o sekilde karsidan bakiyorum saga 6 pin takiyorumEkran kartını kasanıza taktığınızı ve tam karşıdan baktığınızı varsayarsam 2 pin sola 6 pin sağa gelicek. 6 pini takmayı deneyin zaten yanlış takamıyorsunuz, girmiyor yanlış takınca. Geri kalan yere de 2 pini takın.
Evet. Zaten 6 pini, 8 pin girişine yanlış takma lüksün yok girmiyor.Ekran kartini taktim fanlar assa geldi ve o sekilde karsidan bakiyorum saga 6 pin takiyorum
Taktim 2 side oturdu sorun yok ozamanEvet. Zaten 6 pini, 8 pin girişine yanlış takma lüksün yok girmiyor.
Bu ney bilgin var mi bu takili duracak sanirim demi yuvarlak plastikEvet. Zaten 6 pini, 8 pin girişine yanlış takma lüksün yok girmiyor.
Sandisklerde öyle bir şey var sanırsam vidayı kapatıyor. Gaming gen' den hazır sistem mi aldınız yoksa ayrı mı aldınız? Orda olmasının sorunu yok.Taktim 2 side oturdu sorun yok ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ney bilgin var mi bu takili duracak sanirim demi yuvarlak plastik
Hazir aldim gaming gendenSandisklerde öyle bir şey var sanırsam vidayı kapatıyor. Gaming gen' den hazır sistem mi aldınız yoksa ayrı mı aldınız? Orda olmasının sorunu yok.