Boy olarak fark etmiyor mekanik olması yeterli benim için pulm grıpfare olarak tutuş şekliniz nedir klavye olarak tam boy tkl gibi bir isteğiniz falan var mı
Bana bunlar hitap etmez kankaakko monsgeek m1 v5 ıyzıco ıle 3600 3900 cıvarına dusuyordu
mouse olarak elıne gore scyrox v6 yada v8
nedenBoy olarak fark etmiyor mekanik olması yeterli benim için pulm grıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana bunlar hitap etmez kanka
Tek renk olsun istiyorum çift renkli klavye hoşuma gitmiyor ayriyetten çok desenleri varneden
Yorumlarınıda inceledim güzel bir mouse’a benziyor ama benim elime büyük gelir mi gelmez mi emin olamadımklavye olarak arkadaşın attığı güzel bir seçim olur fare olarak palm grip için en iyi seçimlerden biri
![]()
ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
klavye olarak arkadaşın attığı güzel bir seçim olur fare olarak palm grip için en iyi seçimlerden biri
![]()
ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
F1 ile aralarında tutuş farkı var başka farkı var mı bilmiyorum vxe r1 hakkında bilgim yok![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Ön sipariş bilgilendirmesi: Ürün stoklarımıza giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com
Bu iki mouse hakkında ne düşünüyorsun nasıldır sence aralarında fiyat farkı epey var ama bir kez alayım sağlam alayım istiyorum
F1 alsam pişman olmam umarım kullananların çoğu memnun. Bende f1 daha uygun gibi geliyor bana fiyat olarak ne kadar aralarında fark olsada, bir kez alayım memnun kalayım derdindeyimF1 ile aralarında tutuş farkı var başka farkı var mı bilmiyorum vxe r1 hakkında bilgim yok
F1 in extreme versiyonu kalmış sadece z1 pro max olduğu için sensör ve ağırlık farkları var f1 hem daha hafif hem sensörü daha iyi ama aralarında büyük fiyat farkı var
F1’in tutuş şekli nasıl kiF1 ile aralarında tutuş farkı var başka farkı var mı bilmiyorum vxe r1 hakkında bilgim yok
F1 in extreme versiyonu kalmış sadece z1 pro max olduğu için sensör ve ağırlık farkları var f1 hem daha hafif hem sensörü daha iyi ama aralarında büyük fiyat farkı var