Neler Yeni

6.5-7k arasında klavye + mouse önerir misiniz?

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
Bütçe
7000
Arkadaşlar sa.
Klavye ve mouse alıcam ama karar veremiyorum hangi marka ve modelini alacağımı yardımcı olur musunuz. Link atarsanız sevinirim

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Musa Topçu
fare olarak tutuş şekliniz nedir klavye olarak tam boy tkl gibi bir isteğiniz falan var mı

Gurkanpiro

80+ Platinum
akko monsgeek m1 v5 ıyzıco ıle 3600 3900 cıvarına dusuyordu
mouse olarak elıne gore scyrox v6 yada v8

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Musa Topçu
klavye olarak arkadaşın attığı güzel bir seçim olur fare olarak palm grip için en iyi seçimlerden biri

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
Tek renk olsun istiyorum çift renkli klavye hoşuma gitmiyor ayriyetten çok desenleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye olarak arkadaşın attığı güzel bir seçim olur fare olarak palm grip için en iyi seçimlerden biri
Yorumlarınıda inceledim güzel bir mouse’a benziyor ama benim elime büyük gelir mi gelmez mi emin olamadım

Son düzenleme:

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre

Bu iki mouse hakkında ne düşünüyorsun nasıldır sence aralarında fiyat farkı epey var ama bir kez alayım sağlam alayım istiyorum

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Musa Topçu

Bu iki mouse hakkında ne düşünüyorsun nasıldır sence aralarında fiyat farkı epey var ama bir kez alayım sağlam alayım istiyorum
F1 ile aralarında tutuş farkı var başka farkı var mı bilmiyorum vxe r1 hakkında bilgim yok

F1 in extreme versiyonu kalmış sadece z1 pro max olduğu için sensör ve ağırlık farkları var f1 hem daha hafif hem sensörü daha iyi ama aralarında büyük fiyat farkı var

Pirre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
F1 ile aralarında tutuş farkı var başka farkı var mı bilmiyorum vxe r1 hakkında bilgim yok

F1 in extreme versiyonu kalmış sadece z1 pro max olduğu için sensör ve ağırlık farkları var f1 hem daha hafif hem sensörü daha iyi ama aralarında büyük fiyat farkı var
F1 alsam pişman olmam umarım kullananların çoğu memnun. Bende f1 daha uygun gibi geliyor bana fiyat olarak ne kadar aralarında fark olsada, bir kez alayım memnun kalayım derdindeyim

F1’in tutuş şekli nasıl ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,003
Üyeler
168,720
Son üye
Suvar1
Top Bottom