APU sistem için çok para değil mi?Dostlar 6500 TL yi geçmeyecek şekilde [MONİTÖRLÜ] APU sistem toplayabilirmisiniz ?
Antalya da ikinci el ekran kartları çok pahalıAPU sistem için çok para değil mi?
2.el 1050 TI'lı güzel bir sistem toplanabilir o fiyata.
değil monitörlü diyorAPU sistem için çok para değil mi?
bu arada kardeşim sıfır monitör almak yerine letgo gibi yerlerden garantisi en az 4-5 ay kalmıs monitörlere bakmanı onerırım çok uyguna alabılırsın gpr27inç 144 hz monitörü 1000 tl ye aldım 1 aydır bi sıkıntısını gormedımDostlar 6500 TL yi geçmeyecek şekilde [MONİTÖRLÜ] APU sistem toplayabilirmisiniz ?
Yok ya o kadar da pahalı değil.
Monitör sanki 2K mı?değil monitörlü diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada kardeşim sıfır monitör almak yerine letgo gibi yerlerden garantisi en az 4-5 ay kalmıs monitörlere bakmanı onerırım çok uyguna alabılırsın gpr27inç 144 hz monitörü 1000 TL ye aldım 1 aydır bi sıkıntısını gormedım
144 hz li monitörler düşünüyorsa en ucuzu zaten 1300-1500 tl den başlıyor adam parçalarını kaliteli alıp daha uzun goturmesı için 5 k lık bi apu sistem yapabılır adam param yok demiyor bütçesini de ayzıyor okursan anlayabılırsınYok ya o kadar da pahalı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör sanki 2K mı?
Pahalı bir apu sistem için 6.5k
Dostum pahalı değil neden dersen şuan piyasa çok pahalı 144 Hz monitörler 1500 TL den aşağı değilAPU sistem için çok para değil mi?
Apu sistem alıyor adam demekki bütçesi de ona göre düşük.144 hz li monitörler düşünüyorsa en ucuzu zaten 1300-1500 TL den başlıyor adam parçalarını kaliteli alıp daha uzun goturmesı için 5 k lık bi apu sistem yapabılır adam param yok demiyor bütçesini de ayzıyor okursan anlayabılırsın
Monitör : SAAlıntıyı görüntüle,
Aquarius ACR 3A-K - Game Garaj
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Benim Yaptığım Gibi Özelleştir 5.595TL Yapıyor Apuyu 3e katlar
onu alıcağınaAlıntıyı görüntüle,
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bence apu dan daha mantıklı olabilir.Alıntıyı görüntüle,