6- 7,5k laptop önerisi

1 yılı geçti benim 1 yılda çöp oluyor macun
Post automatically merged:

Onun dışında hiçbir şikayetim yok zaten en baştaki mavi ekran hataları hariç... Çok can sıkıyorlardı
hocam ben anlamadım monsterdan şikayet etmeyen tek insan olarak tarihe geçicem sanırım ben hiçbir problem yaşamadım aldığımdan beri herhalde benimkisini üretirlerken hoca tutup kuran okutmuşlar hata vermesin diye

hocam ben anlamadım monsterdan şikayet etmeyen tek insan olarak tarihe geçicem sanırım ben hiçbir problem yaşamadım aldığımdan beri herhalde benimkisini üretirlerken hoca tutup kuran okutmuşlar hata vermesin diye
Hocam kullanım şeklinize göre şikayetiniz artıp, azalabilir o tamamen size bağlı. Ancak emin olun çok yakın bir zamanda sıcaklık problemi yaşamaya başlayacaksınız. MX4 macun öneririm

Hocam kullanım şeklinize göre şikayetiniz artıp, azalabilir o tamamen size bağlı. Ancak emin olun çok yakın bir zamanda sıcaklık problemi yaşamaya başlayacaksınız. MX4 macun öneririm
sağolun kaydettim bi kenara sorun olursa çözeriz sıkıntı değil şuan sorun yaşamıyorum

oyun odaklı 6-7,5k laptop önerir misiniz
Depolama sorun olmayacaksa 144 hz bu model var.

Biraz fazla depolama ve bir üst ekran kartı olan modeli almak istersen bu var ama 60 hz.

Geri