Neler Yeni

6-7 k arası yd telefon önerisi

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Bütçe
7
benim telefon redmi note 9 dün akşam bi anda ekran gitti pixeler var ekranda cihaz çok eski yeni bi tane almam gerek redmi note 12 mi almalıyım yoksa oneplux 8 mi oneplus 8 yurt içi kayıtlı günceleme falan sorunu yok direnç işlemli full kutu kapalı 2 aylık cihaz telegramdan xiamoi teknik servis kanalının yöneticisi satıyor güvenilir mi? ödeme havale yoksa redmi note 12 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mesut Karakoç
benim telefon redmi note 9 dün akşam bi anda ekran gitti pixeler var ekranda cihaz çok eski yeni bi tane almam gerek redmi note 12 mi almalıyım yoksa oneplux 8 mi oneplus 8 yurt içi kayıtlı günceleme falan sorunu yok direnç işlemli full kutu kapalı 2 aylık cihaz telegramdan xiamoi teknik servis kanalının yöneticisi satıyor güvenilir mi? ödeme havale yoksa redmi note 12 mi
böyle kaçak telefonlara bulaşmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mesut Karakoç
ne önerirsiniz bu bütçeye bu zamana kadar hep yd kullandım bi sıkıntı yaşamadım
hocam o fiyata belki ikinci el bakılabilir evet yurtdışı alabilirsiniz fakat yarın bir gün telefonda sorun olursa gideceğiniz bir satıcıdan veya bir telefoncudan alın hocam aksi taktirde telefonu aldıktan sonra engel yiyip telefonda sorun çıkarsa yazık olur

Son düzenleme:

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o fiyata belki ikinci el bakılabilir evet yurtdışı alabilirsiniz fakat yarın bir gün telefonda sorun olursa gideceğiniz bir satıcıdan veya bir telefoncudan alın hocam aksi taktirde telefonu aldıktan sonra engel yiyip telefonda sorun çıkarsa yakız olur
valla hocam haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388
Üyeler
164,487
Son üye
Bordo46
Top Bottom