Yurt dışı telefonlar rootlu ve hiçbir güvenlik güncellemesini almıyorBanka ile yurt dışı telefon alakası ne hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam
Yurt dışı telefonlar rootlu ve hiçbir güvenlik güncellemesini almıyorBanka ile yurt dışı telefon alakası ne hocam ?
Teşekkürler hocam
Hepsi rootlu değil, bazı cihazlarda güncelleme yapınca IMEI gidiyor evet, hepsinde değil.Yurt dışı telefonlar rootlu ve hiçbir güvenlik güncellemesini almıyor
Ne kadara almıştınız hocam2 ay önce redmi Note 12 Pro aldım memnunum şuanlık bir sorun yok
Hocam babama 9k civarına aldığımız şu telefon 13k olmuş asla ediceğini düşünmüyorumTavsiyem A34 5G Alamandan Yönünde Olacaktır .
Yurtdışı Android Telefonlara Bulaşma Bence " Direnç Kayıtlı İse " Alınabilir .
Hangilerini aldınız hocam ?Hangi model bilmiyorum ama yurtdışı olup IMEI atılanlardan al, ben zamanında almıştım ve sorunsuz kullanıyorum. Fiyat olarak çok avantajlı ve performansları mükemmel.
Hepsi rootlu değil, bazı cihazlarda güncelleme yapınca IMEI gidiyor evet, hepsinde değil.
NOT: 3 tane YD IMEI atılan telefon aldım, hiçbir sorun yaşamadık.
Dediğim Gibi YD Alacaksan Direnç Kayıtlı Olmasına Dikkat Et .Ne kadara almıştınız hocam
Hocam babama 9k civarına aldığımız şu telefon 13k olmuş asla ediceğini düşünmüyorum
Hangilerini aldınız hocam ?
Poco X3 NFCNe kadara almıştınız hocam
Hocam babama 9k civarına aldığımız şu telefon 13k olmuş asla ediceğini düşünmüyorum
Hangilerini aldınız hocam ?
Ydsi 12 mi 13 mü hocam bunu güzelse alabilirim direkAslında Birikim Yapıp Bunuda Alabilirsin .
Yurtdışı mi11t mantıklı ama hyperxos güncellemesi yapılmamış olanı al bende var mi11t çok iyi özellikle ekranı süper.İkinci seçenek ise 2.el iPhone xs Max bu iki cihaz harici o fiyat bandında başka cihaz kesinlikle alınmazRedmi note 8 var Allah'ına kavuştu cihaz YouTube kasıyor artık
Aklımda redmi note 12 pro
Mi11T var
yd ya da 2.el de olabilir
yurt dışı x6 proRedmi note 8 var Allah'ına kavuştu cihaz YouTube kasıyor artık
Aklımda redmi note 12 pro
Mi11T var
yd ya da 2.el de olabilir
X3 çok eskidi bence alınmazPoco X3 NFC
Mi 10T Pro
Redmi Note 10 Pro
Bu Daha Güzel Onlara Göre .Ydsi 12 mi 13 mü hocam bunu güzelse alabilirim direk