Evet rgb seviyorum, dediğin çipler ne anlama geliyor peki sabah almaya gidicem 1000 ₺Bunun cipleri DJR veya CJR cikiyodu heralde. RGB bagimlisiysan alabilirsin.
Ramleri bi Memtest64 veya Prime95 ile test et. Daha sonra Thaipoon burner ile çiplerine bak.Evet rgb seviyorum, dediğin çipler ne anlama geliyor peki sabah almaya gidicem 1000 ₺
Ramleri bi Memtest64 veya Prime95 ile test et. Daha sonra Thaipoon burner ile çiplerine bak.
aldım hocam sabah ramleri taktım xmp açtım sorunsuz açıldı çiplere baktım hynix D Die İkisideRamleri bi Memtest64 veya Prime95 ile test et. Daha sonra Thaipoon burner ile çiplerine bak.
1.5V yiyebilir o çip. ona göre deneye deneye bir şeyler bulursun. 3733 MHZ CL 15 deneyebilirsin belki.aldım hocam sabah ramleri taktım xmp açtım sorunsuz açıldı çiplere baktım hynix D Die İkiside
3600 mhz cl 17
manuel Bişi yapılır mı? Bu Çiplere Yapılır Dersen mesala ne olur Ona Göre Konu Açayım Başkasıda Faydalanır hem
Aga yetişemedik aga neden fury aldın Predator varken varsa iade hakkın predator yap onlarıaldım hocam sabah ramleri taktım xmp açtım sorunsuz açıldı çiplere baktım hynix D Die İkiside
3600 mhz cl 17
manuel Bişi yapılır mı? Bu Çiplere Yapılır Dersen mesala ne olur Ona Göre Konu Açayım Başkasıda Faydalanır hem
Hocam ikinci el aldım ocak ayında alınmış 1940 ₺ yaAga yetişemedik aga neden fury aldın Predator varken varsa iade hakkın predator yap onları
edit: Fiyatı uçmuş bunun da boşver
Fury o kadar ediyor mu bea predator baksaydınız keşke ikinci ele girmişken.Hocam ikinci el aldım ocak ayında alınmış 1940 ₺ ya
Ben 1000 ₺ ya aldım