hiç sorma yaa nasıl bi bedevilik anlamadım ücret iadesi istemedim geri gönderin dedim pazartesi gönderecekler artık geriye1 tane 8 kullanakoyim ikinci 8 i ikinci el bulmaya çalışırımİşlemcisi bozulan birinin RAM'lerinin bozulmasına hiç şaşırmam
rgb modeliydi bu ayrıca taksitle almıştım daha 4 taksit yatmış para taksitle gelcek flan bi sürü karışıklık olacak şansımıza küsücez 1 tanesini çöpe atıcaz artık ikinci el bulmaya çalışırım1100 TL az para değil la. üstüne 240 ekliyosun ballistix alıyon yine
Aga para iadesini niye kabul etmedin? Kabul etseydin elinde 8 GB Ram + 430 TL olacaktı. şuan elinde 8 GB Ram var sadecehiç sorma yaa nasıl bi bedevilik anlamadım ücret iadesi istemedim geri gönderin dedim pazartesi gönderecekler artık geriye1 tane 8 kullanakoyim ikinci 8 i ikinci el bulmaya çalışırım
Cidden ya. 1100TL iyi para yineAga para iadesini niye kabul etmedin? Kabul etseydin elinde 8 GB Ram + 430 TL olacaktı. şuan elinde 8 GB Ram var sadece
Aga para iadesini niye kabul etmedin? Kabul etseydin elinde 8 GB Ram + 430 TL olacaktı. şuan elinde 8 GB Ram var sadece
Malesef öyle oldu , yeni işlemciyi taktım sorunsuz açıldı bi ara tırsmadım değil geç gelince GörüntüSistemde bozulması en zor parçalar bozulmus
İkinci el olarak hyperx fury rgb 3600 dual kit buldum nasıldır alınır mı 1250 ₺ yazmış 8+8Aga para iadesini niye kabul etmedin? Kabul etseydin elinde 8 GB Ram + 430 TL olacaktı. şuan elinde 8 GB Ram var sadece
8gb ballistix alsana ne ugrasıyonMadem öyle diyorsunuz yazdım şimdi Ücret iadesi olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malesef öyle oldu , yeni işlemciyi taktım sorunsuz açıldı bi ara tırsmadım değil geç gelince Görüntü
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci el olarak hyperx fury rgb 3600 dual kit buldum nasıldır alınır mı 1250 ₺ yazmış 8+8
Hocam Ramlerin ikiside gönderdim tek göndermedim yani kit olduğu için ikisini gönderin dediler,ikisinin fiyatı 1100 ₺ işte8gb ballistix alsana ne ugrasıyon
Ben alt model olarak rgb'siz model istiyorum desen olmaz mı ki? Sonuçta daha ucuz seninkilerden dual kit ballistix yollasınlarHocam Ramlerin ikiside gönderdim tek göndermedim yani kit olduğu için ikisini gönderin dediler,ikisinin fiyatı 1100 ₺ işte
Rgb için bu ramler e geçmiştim zaten rgb seviyorum almam bida ballistixBen alt model olarak rgb'siz model istiyorum desen olmaz mı ki? Sonuçta daha ucuz seninkilerden dual kit ballistix yollasınlar
Ben de rgb seçerdim overclock ile pek işim olmaz teknoloji işte o kadar önerdiğimiz ürün arıza yapıyor.Rgb için bu ramler e geçmiştim zaten rgb seviyorum almam bida ballistix