Neler Yeni

6 aylık geforce now 50 tl ?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Güvenilirliği tartışılır ama daha bilindik sitelerden hesap al. (Bkz. Gamesatış)

rechter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilirliği tartışılır ama daha bilindik sitelerden hesap al. (Bkz. Gamesatış)
Site güvenilirde hesapta sorun çıkar mı acaba onu merak ediyorum açıkçası bir sorun yaşarsan tüm sorumluluklar bize aittir diyor satıcı hesabın tüm bilgilerini değiştiredebiliyormuşuz

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
9 başarılı satışı var satıcının denenebilir.

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Çok site bilmem ama, normal geforce hesaplarının fiyatıda bilmiyorum ama aşırı ucuzsa çalıntı hesap olabilir veya aynı hesabı başkasına da satabilirler dikkatli ol.

rechter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok site bilmem ama, normal geforce hesaplarının fiyatıda bilmiyorum ama aşırı ucuzsa çalıntı hesap olabilir veya aynı hesabı başkasına da satabilirler dikkatli ol.
Normalde 250 tl kendi sitesinde bu satıcı 50 tl ye satıyor ve hesabın tüm bilgileri değiştirebiliyormuşuz mail vs

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Normalde 250 TL kendi sitesinde bu satıcı 50 TL ye satıyor ve hesabın tüm bilgileri değiştirebiliyormuşuz mail vs
Hakkında çok bir bilgim yok ama 200TL ucuz olunca biraz şüpheli geldi.açıkçası hevesini kırmak istemem ama dolandırılabilirsin dikkatli olmakta fayda var. Eğer forumda satın alan biri varsa ona danışmak lazım.

Khanson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oğuzhan

2000 TL dolandırılmış buradaki arkadaş. Sakın almayın.
pardonda neye dayanarak dediğinizi anlayamadım 2000 tl neye dayanarak dolandırılıyor sitenin kullanıcısıyım ilan transferlerinde iki taraf onay vermeden bakiye geçmiyor bloke süreniz mevcut ilanı aldıktan sonra benim gibi satıcılar 24 saat ile 96 saat arası bekletilebiliyor, alıcı olan kişi tam olarak üstüne alsın kontrol etsin bir problem olmasın diye neye dayanarak 2000 tl sağdan solda duyma işlemlerle karalıyorsunuz anlayamadım ben sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben burada bulunan sadece bir satıcıyım konuyu görünce yazmak istedim ilan transfer süreci var dolandırılma olması imkansız site yönetimi bunu hep en incelikleriyle dikkat ediyor.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
pardonda neye dayanarak dediğinizi anlayamadım 2000 TL neye dayanarak dolandırılıyor sitenin kullanıcısıyım ilan transferlerinde iki taraf onay vermeden bakiye geçmiyor bloke süreniz mevcut ilanı aldıktan sonra benim gibi satıcılar 24 saat ile 96 saat arası bekletilebiliyor, alıcı olan kişi tam olarak üstüne alsın kontrol etsin bir problem olmasın diye neye dayanarak 2000 TL sağdan solda duyma işlemlerle karalıyorsunuz anlayamadım ben sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben burada bulunan sadece bir satıcıyım konuyu görünce yazmak istedim ilan transfer süreci var dolandırılma olması imkansız site yönetimi bunu hep en incelikleriyle dikkat ediyor.
kabasakal yöneticisi misin?

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
genelde çalinti cc lerle alıolar

Top Bottom