Steelseries arctis nova 5
Bende bu bütçede arıyorum, şu ana kadar en mantıklı Corsair HS 80 gibi. Bi sende bak derim.
SteelSeries Arctis 7 Wireless vs HyperX Cloud 2 Wireless hocam ben bu ikisi arasında kaldım fiyat farkına vs bakarsak hangisini önerirsinizHs80 max bakabilirsiniz premium bir kulaklik fakat kronik olarak kafa bandı catlıyor.Garantide ugrasabilirseniz degisim yaparlar.Cloud serisi harici tum kulakliklarin kafa bandinda sert plastik,alüminyum vb kullanildigi icin hemen hemen hepsi uzun vadede ayni performansi sergileyecek
Steelseries al hocam yazılım olsun kalite olsun bence en iyisi 2 ekipmanımda steelseries yazılımı çok iyi zaten yakında kulaklığımıda steelseries yapıcam.HYPERX Cloud III Wireless , HYPERX Cloud II Wireless SteelSeries Arctis 7+ Wireless
Bunlar nasıl sizce hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html veya buda olabilri daha ucuz yollu nasıl sizce bunlar?
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ben olsam HS80 i tercih ederdimSteelSeries Arctis 7+ Wireless kulaklığı tercih ettim arkadaşlar merak edenler için.
Bu wireless.Max degl.Fazla kafa karıştırmaya gerek yok en ideali bu ;
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com