Neler Yeni

6 Bin TL Oyuncu Kulaklığı

TeknoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hidden back
Bütçe
6000
6000tl bütçem var, ağırlıklı olarak valorant ve csgo gibi online fps oynuyorum, hikayeli oyunlarda oynuyorum.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Kablolu kablosuz?

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Kral sorduğun sorumu Allah aşkına ya. 6kya kim alır kablolu kulaklık.
?yanlış anlamayın da kaliteli modeller buradan başlıyor.😉
Kablosuz bildiğim steelseries arctis 7 var, ÇOK konforlu ama kupa refleksiyonu var; yani dinlediğin ses kupa içinde yankılanıyor ( keşke köpük ya da cam elyaf ile arka boşluğu doldursalarmiş kendimi ekolokasyon yapan yarasa gibi hissettim :D ) ayrıca bu modelde Dolby Atmos desteği de var sanırım.
Bluetooth olarak akg k361 var; ama Bluetooth üzerinden windows uzamsal ses çalışıyor mu bilmiyorum.
Hyperx cloud 2 wireless var; cloud 2 güzel ve wireless versiyonunu eğer fazla oynamadılar ise memnun edecektir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,552
İsim
Mert Can Ergün
Ps5 in kulaklığı var o da çok iyi

TeknoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hidden back
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
Hocam kablolu kulaklıklar oyun için daha iyi değil mi?
aynı fiyatta genelde daha iyi evet ama aşırı fark olmaz kablosuz pc başında aşırı derecede rahat oluyor. kahve çay yiyecek bir şeyler hazırlarken kulaklık takılıyken sohbete devam etmek, izlediğin videoya devam etmek vs aşırı güzel çok basit şeylermiş gibi görünebilir ama cam kapı açıksa tak çıkar yapmakla uğraşmıyorsun en önemlisi kablo derdi olmuyor. bu bütçede kablosuz önereceğim modeller hs80 (bazen uygun fiyattan stoğa düşüyor) nova 7 pro , barracuda pro. son 2 önerdiğimi dışarıda kullanırsanız da sırıtmaz bu arada.

TeknoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hidden back
aynı fiyatta genelde daha iyi evet ama aşırı fark olmaz kablosuz pc başında aşırı derecede rahat oluyor. kahve çay yiyecek bir şeyler hazırlarken kulaklık takılıyken sohbete devam etmek, izlediğin videoya devam etmek vs aşırı güzel çok basit şeylermiş gibi görünebilir ama cam kapı açıksa tak çıkar yapmakla uğraşmıyorsun en önemlisi kablo derdi olmuyor. bu bütçede kablosuz önereceğim modeller hs80 (bazen uygun fiyattan stoğa düşüyor) nova 7 pro , barracuda pro. son 2 önerdiğimi dışarıda kullanırsanız da sırıtmaz bu arada.
Hocam teşekkürler.
Dediğiniz HS80 modeli aşağıdakilerden hangisi ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
Hocam teşekkürler.
Dediğiniz HS80 modeli aşağıdakilerden hangisi ?
kablosuz modelden bahsetmiştim yani 2. olan arada ucuz fiyattan stoğa giriyor o fiyata takılmayın

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Top Bottom