Kral sorduğun sorumu Allah aşkına ya. 6kya kim alır kablolu kulaklık.Kablolu kablosuz?
?yanlış anlamayın da kaliteli modeller buradan başlıyor.Kral sorduğun sorumu Allah aşkına ya. 6kya kim alır kablolu kulaklık.
Barracuda pro alabilirsin dostum6000tl bütçem var, ağırlıklı olarak valorant ve csgo gibi online fps oynuyorum, hikayeli oyunlarda oynuyorum.
Hocam kablolu kulaklıklar oyun için daha iyi değil mi?Kral sorduğun sorumu Allah aşkına ya. 6kya kim alır kablolu kulaklık.
Deneme şansı bulursam bakacağım, mikrofonuna baktım pek iyi değil.Barracuda pro alabilirsin dostum
aynı fiyatta genelde daha iyi evet ama aşırı fark olmaz kablosuz pc başında aşırı derecede rahat oluyor. kahve çay yiyecek bir şeyler hazırlarken kulaklık takılıyken sohbete devam etmek, izlediğin videoya devam etmek vs aşırı güzel çok basit şeylermiş gibi görünebilir ama cam kapı açıksa tak çıkar yapmakla uğraşmıyorsun en önemlisi kablo derdi olmuyor. bu bütçede kablosuz önereceğim modeller hs80 (bazen uygun fiyattan stoğa düşüyor) nova 7 pro , barracuda pro. son 2 önerdiğimi dışarıda kullanırsanız da sırıtmaz bu arada.Hocam kablolu kulaklıklar oyun için daha iyi değil mi?
stoklara gelirse cloud 2 wireless6000tl bütçem var, ağırlıklı olarak valorant ve csgo gibi online fps oynuyorum, hikayeli oyunlarda oynuyorum.
Hocam teşekkürler.aynı fiyatta genelde daha iyi evet ama aşırı fark olmaz kablosuz pc başında aşırı derecede rahat oluyor. kahve çay yiyecek bir şeyler hazırlarken kulaklık takılıyken sohbete devam etmek, izlediğin videoya devam etmek vs aşırı güzel çok basit şeylermiş gibi görünebilir ama cam kapı açıksa tak çıkar yapmakla uğraşmıyorsun en önemlisi kablo derdi olmuyor. bu bütçede kablosuz önereceğim modeller hs80 (bazen uygun fiyattan stoğa düşüyor) nova 7 pro , barracuda pro. son 2 önerdiğimi dışarıda kullanırsanız da sırıtmaz bu arada.
kablosuz modelden bahsetmiştim yani 2. olan arada ucuz fiyattan stoğa giriyor o fiyata takılmayınHocam teşekkürler.
Dediğiniz HS80 modeli aşağıdakilerden hangisi ?
![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.421,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011235-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.633,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
6000tl bütçem var, ağırlıklı olarak valorant ve csgo gibi online fps oynuyorum, hikayeli oyunlarda oynuyorum.