Galeyan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 79
- İsim
- M.Baran MALAY
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen bende böyle düşünüyorumne yapacağına da bağlı açıkçası ben mimarlık okuyorum ona rağmen 3050 li laptop kullanıyorum o bile yetiyor yani iş birazda sende bitiyor 4070 kullanacak kaç programın veya oyunun var?bence o bütçelere çıkmak yerine 35 40 kya nitro 16 geri kalan parayı da başka yerlere harcamak mantıklı
ama rog da çok güzel hakediyo yani 60 k yı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi seçenek olarak mantıklı görünüyor ama aynı markanın her ürününde bile başka sorunlar olabiliyor size direkt bunu alın diyecek yetkinlikte olduğumu düşünmüyorum.Ben de tereddütteyim açıkçası. Ben de konu açtım. En son dün biri tavsiye etti. Dell i9 13900HX işlemcili 4070 2k ve 240 hz ekran yenilemesine sahip güzel bir laptop dedi. Ancak hepsiburadadan alanlara baktığımda dediğim gibi birçoğu yazılımsal problemlerle karşılaşmışlar. Linux işlemcili bu laptop. Windowsa geçişte ssd yi dahi görmeme problemi yaşanmış. Bu çok ciddi bir problem. O yüzden ben de bir şey diyemiyorum.
Ama diyorsanız ki Acer Predator iyi o zaman bakacağım ve bu ayda karar vereceğim bir laptop almaya.
Acer in ana serisi predator olduğunu hesaba katarsak Hz dışında bir farkta yoksa Acer daha mantıklı geliyor bana