Hocam attıklarımdan hangisi daha iyi sizce yada ne almalıyımBu fiyata victus veya omen almayın pişman olursunuz
Attıklarınizdan acer daha iyi benceHocam attıklarımdan hangisi daha iyi sizce yada ne almalıyım
Varsa link atabilir misinizBiraz daha koyuz ekranı soğutması ve işlemcisi harika bir asus rog strix alınabilir
Bakıyordumda benim bildigim bir önceki model asus vardı yeni modelini degistirmişler eski modelinde ryzen9 7845hx vardı ekranı 2k 240hz flndı değiştirmişlerVarsa link atabilir misiniz
Peki sizce yukarda atılan ya da benim attığım laptoplardan hangisi daha iyiBakıyordumda benim bildigim bir önceki model asus vardı yeni modelini degistirmişler eski modelinde ryzen9 7845hx vardı ekranı 2k 240hz flndı değiştirmişler
Acer i alıp olayı bitirebilirsinizPeki sizce yukarda atılan ya da benim attığım laptoplardan hangisi daha iyi
Ekran kartı şartlarına ve işlemci TDP değerlerine bakmak lazım.Peki sizce yukarda atılan ya da benim attığım laptoplardan hangisi daha iyi
16gb ramin yeterli olcağına dair şüphelerim var sonradan uğraşmak istemiyorum daAcer i alıp olayı bitirebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
58k ya şuda var ama