60-70K arası Bir öneriniz var mı Masaüstü

kereviz

80+
Reaksiyon skoru
0
aklımda böyle bir sistem var sadece ekran kartını 5070ti olarak düşünüyorum
toplam fiyat 77k oluyor Sizce almak mantıklı mı veya sizin daha iyi önerileriniz var mı

aklımda böyle bir sistem var sadece ekran kartını 5070ti olarak düşünüyorum
toplam fiyat 77k oluyor Sizce almak mantıklı mı veya sizin daha iyi önerileriniz var mı
anakart düşük seviye anakartı biraz yükseltirsen olur

bu kasayı upgrade edersen daha uyguna denk geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak bu 3üne de bakabilirsin kasa tasarımı da güzel, benzer fiyatlardalar 77k bence 5070 li bir sistem için pahalı max 60-65 arası olmalı

anakart düşük seviye anakartı biraz yükseltirsen olur
böyle kalırsa çok sıkıntı olur mu? anakartı yükseltmek isteme neden ileride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi için mi?

bu kasayı upgrade edersen daha uyguna denk geliyor

ek olarak bu 3üne de bakabilirsin kasa tasarımı da güzel, benzer fiyatlardalar 77k bence 5070 li bir sistem için pahalı max 60-65 arası olmalı
senin söylediğin sistemlere baktım yükseltmeleri de yaptım 84k'ya falan yakın geldi benim istediğim işlemci ryzen 7 7800 X3D 96 MB L3 önbellek var sistemin görüntüsü fazla benim için önemli değil benim için önemli olan içindeki şey bir de intelli işlemcileri artık kullanmak istemiyorum eğer başka bir önerebileceğin bir şey varsa ryzen ile çok sevinirim

böyle kalırsa çok sıkıntı olur mu? anakartı yükseltmek isteme neden ileride işlemci veya ekran kartı yükseltmesi için mi?

senin söylediğin sistemlere baktım yükseltmeleri de yaptım 84k'ya falan yakın geldi benim istediğim işlemci ryzen 7 7800 X3D 96 MB L3 önbellek var sistemin görüntüsü fazla benim için önemli değil benim için önemli olan içindeki şey bir de intelli işlemcileri artık kullanmak istemiyorum eğer başka bir önerebileceğin bir şey varsa ryzen ile çok sevinirim
anakart evet ileride işlemci degiştirmek istersne sorun olur amd artık b650 ye yeni işlemci getiememe muhabbetleri var o yüzden alıyorsan b650 yerine b850 almanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,019
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri