Furkanymn16
80+
Dahası
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 60 ila 80 arası bir fiyat bandında internet arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Yaptım ve 83 mbps çıktıtürknet altyapı testi yapın
Nasıl yani anlamadım?altyapınız nedir?
arkadaş vdsl mi adsl mi kullanıyorsunuz diyorYaptım ve 83 mbps çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani anlamadım?
Şu anda SüperBox kullanıyorum. 83mbps iyi ama 100 TL ben biraz daha uyguna arıyorumarkadaş vdsl mi adsl mi kullanıyorsunuz diyor
83mbps iyi geçin derim türknete
türknet bakılırŞu anda SüperBox kullanıyorum. 83mbps iyi ama 100 TL ben biraz daha uyguna arıyorum
En uygun şu an 85 liraya 35/6 olan paketi alabilirsiniz. İleride de isterseniz 10 lira ekleyerek 83 Mbps yaparsınız TurkNet'teŞu anda SüperBox kullanıyorum. 83mbps iyi ama 100 TL ben biraz daha uyguna arıyorum
Dediğiniz paket Türknette mi? Çünkü ben 100mbps dışında başka bir tarife göremedim sitelerinde. Varsa link atar mısın dostumEn uygun şu an 85 liraya 35/6 olan paketi alabilirsiniz. İleride de isterseniz 10 lira ekleyerek 83 Mbps yaparsınız TurkNet'te
Evet, TurkNet'te. Altyapı testinizi yaptıktan sonra aşağıda size önerilen tarife kısmında çıkacaktır. Özgür İletişim 35 olarak geçiyor.Dediğiniz paket Türknette mi? Çünkü ben 100mbps dışında başka bir tarife göremedim sitelerinde. Varsa link atar mısın dostum
Anladım dostum. TeşekkürlerEvet, TurkNet'te. Altyapı testinizi yaptıktan sonra aşağıda size önerilen tarife kısmında çıkacaktır. Özgür İletişim 35 olarak geçiyor.
35/6 veriyorlar.