TachyTelic54
80+
reis meraktan soruyorum 60 bin tllik pc ne yapıcakksın youtube kanalı mıaçıcaksın meraktan soruyorum sadece yanlış anlamaMerhaba arkadaşlar 60 bin TL bütçe ile bir kasa dizmeyi düşünüyorum . Forumda ve donanım arşiv videolarda itopya sitesinde hep tek ekran kartı takılı görüyorum 57 bin TL lik var ama abarti bir SSD var depolama için 15 18 bin TL arasi bir mevla gereksiz görüyorum 2-3 bin tlik bir SSD iş görücektir diye düsünüyorum ve ekran kartini çift takmayi düsünüyorum rtx 3080 2x gibi yapılabilirmi veya performansı nasil olur . Nasıl bir anakart takılmalı gibi kafamda bir sürü soru var ve oyun için cift ekran kartlı 3080 görmedim. İşlemci anakart ve ekran kartını en üst düzeyde olcak sekilde olması ve ramde hatri sayılır bir seviyede olmasını düsünüyorum arta kalanlar ise kasaymis depolamaymis gibi şeyleri düşük tutarak en iyi performansı yakalayabilecegim bir kasa ariyorum . Bir önemli onuda bu kasa için alinabilecek bir ekran olması tabikide . Öneriniz için şimdiden teşekkür ederim . Allah hepinize 10 katını versin umarim bir gün herkes istedigi kasaya kavusur.