60 k bütçeyle laptop önerisi

Bu süreçte kendi araştırmanı da yap hocam, neye karar verirsen şimdiden hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi fiyata aldıysan bişeyi iade etme çünkü genel kanı, Aralık ve yılbaşından sonra fiyatların yükseleceği yönünde. Bu bahsedilen değerler kağıt üzerinde %100 performans verileridir. Oyunların çoğu pek işlemci kullanmıyor bile dolayısıyla oyun bazında FPS'ler çok oynamaz. CPU bazlı iş istasyonu programları kullanıyorsanız çok fark edebilir, bunun dışında canınızı sıkmalık bir durum yok. Konu açarsanız yardımcı oluruz tabi.
Valla hocam 62400 e aldim dun sizede demistim dun x7t modeli

Bu süreçte kendi araştırmanı da yap hocam, neye karar verirsen şimdiden hayırlı olsun.
Buraya sormadan önce kendi bilgilerim sınırında bi araştırma yaptım ama daha bilgili birisinden yorumlarını ve önerileri almak istedim sizde benim kafamda olan sorulara cevap verdiniz ve bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim bilgiler için

İyi fiyata aldıysan bişeyi iade etme çünkü genel kanı, Aralık ve yılbaşından sonra fiyatların yükseleceği yönünde. Bu bahsedilen değerler kağıt üzerinde %100 performans verileridir. Oyunların çoğu pek işlemci kullanmıyor bile dolayısıyla oyun bazında FPS'ler çok oynamaz. CPU bazlı iş istasyonu programları kullanıyorsanız çok fark edebilir, bunun dışında canınızı sıkmalık bir durum yok. Konu açarsanız yardımcı oluruz tabi.
Pek bilmiyorum simdi oc geldimi napilir nasil kurulur o yuzden 2 gundurde sizi görüyorum anliyosunuz o yuzden size sorarim bir sey olrusa yardim edebilirsen sevinirim suan kargoda pazartesi insallah gelicek

Pek bilmiyorum simdi oc geldimi napilir nasil kurulur o yuzden 2 gundurde sizi görüyorum anliyosunuz o yuzden size sorarim bir sey olrusa yardim edebilirsen sevinirim suan kargoda pazartesi insallah gelicek
Hocam benim bildiğim farklı bi pc den win 10 ya da 11 hangisini istiyorsan onun iso dosyasını usb belleğin içine atıyorsun bununla alakalı videolar var ben sıfır bilgiyle sadece video izleyerek yaptım win kurulumunu

Hocam benim bildiğim farklı bi pc den win 10 ya da 11 hangisini istiyorsan onun iso dosyasını usb belleğin içine atıyorsun bununla alakalı videolar var ben sıfır bilgiyle sadece video izleyerek yaptım win kurulumunu
Knk icinden flash cikiyo diye biliyorum

Hocam ben youtube den video izleyerek yaptım kurulumu çok zor değil sadece iso dosyası için çalışan bi pc lazım o kadar

R9t de mantikliymis ne keske dun görseydim 180 hz bu yapicak bisi yok monutor alinca mesala 250hz onu kullanabiliyozmu 240 hzye

Ben 62400 e aldim dun ama oda iyiymis kararsiz kaldim simdi ya keske onu alsaydim:(
Çok büyük fark yokmuş bence tekrardan iade uğraşma ki benim baktığım ürün dünden bu güne 2-3 bin tl zam gelmiş bence riske girme tabi senin kararın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri