Neler Yeni

Çözüldü✓ %60 Klavye sıkıntı çıkarır mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Bütçe
1000
Selamlar. Klavye almayı planlıyorum. Şimdiye kadar hep tam boy klavye kullandım. Yeni alacağım klavyenin %60 olmasını istiyorum. Hem daha az yer kaplıyor hem daha güzel gözüküyor bence. Aklıma takılan bir soru var. Yazılımla da ilgilenmek istiyorum ve photoshop after effects falan. %60 klavyede her tuş olmadığından bu işleri yaparken sıkıntı çıkarır mı uğraştırır mı gereksiz yere? Klavyede olmayan tuşlar tuş kombinasyonu yapılarak kullanılıyor böyle olması yazılım için falan gereksiz uğraştırır mı? Klavye olarak GK61 düşünüyorum.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yani ben Photoshop kullanan bir insan olarak biraz daha geniş geniş çalışmayı isterim. Photoshop kullanmana engel olacak bir tuş eksikliği gibi bir durum yok.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ben Photoshop kullanan bir insan olarak biraz daha geniş geniş çalışmayı isterim. Photoshop kullanmana engel olacak bir tuş eksikliği gibi bir durum yok.
Geniş geniş derken yani klavyede her tuşun olması anlamında mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
GTA 5'te uçak sürmek dışında bir artısını görmedim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Selamlar. Klavye almayı planlıyorum. Şimdiye kadar hep tam boy klavye kullandım. Yeni alacağım klavyenin %60 olmasını istiyorum. Hem daha az yer kaplıyor hem daha güzel gözüküyor bence. Aklıma takılan bir soru var. Yazılımla da ilgilenmek istiyorum ve photoshop after effects falan. %60 klavyede her tuş olmadığından bu işleri yaparken sıkıntı çıkarır mı uğraştırır mı gereksiz yere? Klavyede olmayan tuşlar tuş kombinasyonu yapılarak kullanılıyor böyle olması yazılım için falan gereksiz uğraştırır mı? Klavye olarak GK61 düşünüyorum.
GK61 kendim kullanıyorum aşırı iyi klavye. Tuş kombinasyonlarında elin alışınca sıkıntı çekmezsin fakat oyunlarda vs bazı yerlerde anında F tuşlarına basman gerekirse sıkıntı yaşarsın. Diğer türlü en sağ alt köşede FN tuşu var zaten acelem yok FN tuşuna basıp iş görürüm dersen olur

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
GK61 kendim kullanıyorum aşırı iyi klavye. Tuş kombinasyonlarında elin alışınca sıkıntı çekmezsin fakat oyunlarda vs bazı yerlerde anında F tuşlarına basman gerekirse sıkıntı yaşarsın. Diğer türlü en sağ alt köşede FN tuşu var zaten acelem yok FN tuşuna basıp iş görürüm dersen olur
Genelde warzone apex falan oynuyorum o yüzden f tuşlarıyla pek işim olmaz. Siz hangi switchli versiyonunu aldınız?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Fps oyunları oynuyorsan hiç sıkıntı çekmezsin. Direk sarı al diğerlerine bakma bile.
Yazılım için de sorun olmaz değil mi? O tuş kombinasyonlarını yapmam gerekirse falan.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yazılım için de sorun olmaz değil mi? O tuş kombinasyonlarını yapmam gerekirse falan.
Kullanacağın programlardaki tuş kombinasyonlarını pek bilmiyorum dostum. Dediğim gibi fonksiyon ve yön tuşları çok önemli değilse kullanacağın programlarda sıkıntı çekmezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Sıkıntı çıkarmaz alıştıktan sonra.

Caelius

80+ Silver
Sıkinti cikarmaz fn kombinasyonlsriyla diger tuslari basabiliyorsunuz
Ek olarak gk61 yerine mk61 oneririm hem pudding keycaps leri var

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
20220705_121743.jpg

Bak sana görsel bırakayım yardımcı olur biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç