Yardım Numlock ve F1-F12 tuşları olmayan klavye sorun çıkarır mı?

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
84
Arkadaşlar geçen hafta dareu ek871 gtr aldım 1000 TL'ye. Yalnız dediğim tuşlar yok ve bu oyunlarda sorun çıkarır mı diye endişeleniyorum acaba iade edip büyük klavye mi alsam? Alanlar çok beğenmiş ben de beğendim ama işte o tuşların olmaması kötü oldu alırken pek düşünmedim örneğin bannerlordda F tuşları çok sık kullanılıyor savaşta ben her seferinde FN tuşuna basıp mı 1234567890 tuşlarına basıcam onların içine gömülü çünkü F tuşları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban hocam sizde de bu klavye var galiba bilgi verebilir misiniz sıkıntı oluyor mu oyunlarda

Belki FN tuşunu farenin makro tuşuna atayarak daha kolay vr hızlı kısayol kullanımı sağlayabilirim mesela makro click + 1 = F1 olur sağ elimi fareden kaldırıp FN tuşuna basıp da 1'e basmama gerek kalmaz ama numlock tuşları bir yerde lazım oldu diyelim onu nasıl hallederim bilemiyorum en azından 2 4 6 8 tuşları lazım olabilir yukarı aşağı sağ sol hareket yapmak için. Klavyedeki insert home tuşlarına atayabilir miyim bunları öyle bir imkan program var mı 😅

Belki FN tuşunu farenin makro tuşuna atayarak daha kolay vr hızlı kısayol kullanımı sağlayabilirim mesela makro click + 1 = F1 olur sağ elimi fareden kaldırıp FN tuşuna basıp da 1'e basmama gerek kalmaz ama numlock tuşları bir yerde lazım oldu diyelim onu nasıl hallederim bilemiyorum en azından 2 4 6 8 tuşları lazım olabilir yukarı aşağı sağ sol hareket yapmak için. Klavyedeki insert home tuşlarına atayabilir miyim bunları öyle bir imkan program var mı 😅
evet var microsoft store da key maps diye bir şey kullanmıştım ben zamanında

cıkarmaz fn tusuna basıp dırek sayılara basarsanız aynı ıslevı gorur

cıkarmaz fn tusuna basıp dırek sayılara basarsanız aynı ıslevı gorur
Hocam Bannerlord oyununda mesela savaştı sürekli F komutlarını kullanmam gerekebiliyor ama dediğim gibi fareye FN tuşunu atayarak bu sorunu çözebilirim. Peki FN tuşu ile numpad tuşlarını kullanmamım bir yolu var mı? Bir de mesela şu an bu klavyeden yazıyorum daha tam harflere alışamadım bazen iki tane harfe tıklıyorum yanlışlıkla bir de enter tuşu büyük olaymış daha iyiymiş

evet var microsoft store da key maps diye bir şey kullanmıştım ben zamanında
tuş atamak için mi?

Hiç küçük klavye kullanmadığım için bayağı bi tuhaf geldi açıkçası :D En kötü baktım olmuyor durur bi kenarda veya satarım başka 80 tuşlu klavye alırım :D

Hocam Bannerlord oyununda mesela savaştı sürekli F komutlarını kullanmam gerekebiliyor ama dediğim gibi fareye FN tuşunu atayarak bu sorunu çözebilirim. Peki FN tuşu ile numpad tuşlarını kullanmamım bir yolu var mı? Bir de mesela şu an bu klavyeden yazıyorum daha tam harflere alışamadım bazen iki tane harfe tıklıyorum yanlışlıkla bir de enter tuşu büyük olaymış daha iyiymiş

tuş atamak için mi?

Hiç küçük klavye kullanmadığım için bayağı bi tuhaf geldi açıkçası :D En kötü baktım olmuyor durur bi kenarda veya satarım başka 80 tuşlu klavye alırım :D
baska tuslara atayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,917
Üyeler
174,035
Son üye
Myfantasy
Geri