Alin24
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Aşağıdaki klavyeyi almayı düşünüyorum, bana ne gibi eksi yönleri olabilir?
Ben daha rahat hassasiyet düşürebilmek için kullanıyorum çok da iyi oluyor, kısayollara alıştıktan sonra aşırı rahatEn tav olduğum klavye türü bu nedir yarısı yok niye kullanır bi insan bunu anlamıyorum.
Bulabilirseniz Türkçe Q tuş düzenine sahip olanından alın, klavye temizleme işine çok vakit ayırmak istemezseniz siyah renkli olanını tercih edin.Aşağıdaki klavyeyi almayı düşünüyorum, bana ne gibi eksi yönleri olabilir?
Onu bulamadım, keşke bulabilseydim.Bulabilirseniz Türkçe Q tuş düzenine sahip olanından alın,
İstediğim gibi bir şey bulabilseydim güzel olurdu ama bulamadım malesef.klavye temizleme işine çok vakit ayırmak istemezseniz siyah renkli olanını tercih edin.
https://www.amazon.com.tr/Mizar-klavyesi-aydınlatma-Ghosting-programlanabilir/dp/B08GS2J7P5 Bu Klavyeyi kullanıyorum
+ lar
- Oyunlar daha seri oynanıyor
-Masada az yer kaplıyor bu sayede masa sıkıntısı çekenler için yer açılıyor
-(kişisel) fakat basma hissi ve switch(sarı) sesi çok hoş
aklıma başka bi + yönü gelmedi gelirse yazarım
- ler
bana göre tek eksi yönü f5 gibi tuşların fn tuşuna basılmadan yapılamıyor olması ondada zaten bi yerden sonra alışıyorsunuz pek sorun kalmıyor
bunlar tamamen kişisel olarak düşündüğüm şeyler farklı insanlarda farklılık gösterebilir
Peki kablo bağlantısı nasıl oluyor, monitöre bağlayan felan görmüştüm de. TYPE-C sanırım onu bilgisayara bağlamayı felan bilmiyorum.RK61 iyidir uzun zamandır kullanıyorum, tam tuşlu klavyeden geçmiştim ve numpadi çok kullanıyordum
O yüzden ilk aldığım gün alışamayacağımı düşünüp iade etme konusunda kararsız kalmıştım ama
birkaç gün şans verince bana daha iyi geldi, masada alanım açıldığı için oyunlarda konforumu arttırdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben daha rahat hassasiyet düşürebilmek için kullanıyorum çok da iyi oluyor, kısayollara alıştıktan sonra aşırı rahat
Şu an 200 DPI ve CS:GO'da 1,75 sens, Valorant'ta 0,4 sensle çok rahat oynayabiliyorum
Bulabilirseniz Türkçe Q tuş düzenine sahip olanından alın, klavye temizleme işine çok vakit ayırmak istemezseniz siyah renkli olanını tercih edin.
hocam monitöre bağlama olayı hakkında bi fikrim yok normal klavye gibi usb yerine kablosunu taktım ve çalıştıPeki kablo bağlantısı nasıl oluyor, monitöre bağlayan felan görmüştüm de. TYPE-C sanırım onu bilgisayara bağlamayı felan bilmiyorum.
Teşekkürlerhocam monitöre bağlama olayı hakkında bi fikrim yok normal klavye gibi usb yerine kablosunu taktım ve çalıştı
Mesela bu klavyede Ö tuşu yok fakat normal bir klavyedeki yerine basarsak Ö tuşuna mı basıyor, nasıl oluyor o olay?hocam monitöre bağlama olayı hakkında bi fikrim yok normal klavye gibi usb yerine kablosunu taktım ve çalıştı
Diğer ucu normal USB'dir hocam diğer normal bir klavyeyi nasıl bağlıyorsanız aynı şekilde,Peki kablo bağlantısı nasıl oluyor, monitöre bağlayan felan görmüştüm de. TYPE-C sanırım onu bilgisayara bağlamayı felan bilmiyorum.
Bilgisayarda Türkçe Q klavye ayarı seçiliyse basınca Ö geçer evetTeşekkürler
Mesela bu klavyede Ö tuşu yok fakat normal bir klavyedeki yerine basarsak Ö tuşuna mı basıyor, nasıl oluyor o olay?
Teşekkürler, iyi akşamlarDiğer ucu normal USB'dir hocam diğer normal bir klavyeyi nasıl bağlıyorsanız aynı şekilde,
Bilgisayarınızda Bluetooth varsa kabloyu monitöre takıp şarj için kullanabilirsiniz kablosuz daha rahat konum değişikliği yapılabiliyor.
Bilgisayarda Türkçe Q klavye ayarı seçiliyse basınca Ö geçer evet
hocam o sorun değil kafanız karışmasın bilgisayarda türkçe q ayarı seçiliyse halledersiniz mesela benim klavyede i ğ ç tuşları yerine noktalama işaretleri var fakat türkçe q oldugu için normal klavyeler gibi yazıyorum sadece tuşları farklı klavyeye hakimseniz sorun yok zatenTeşekkürler
Mesela bu klavyede Ö tuşu yok fakat normal bir klavyedeki yerine basarsak Ö tuşuna mı basıyor, nasıl oluyor o olay?