Neler Yeni

Çözüldü✓ %60 klavyelerin eksi yönleri, kullananlar

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can

Zeth

80+ Bronze
En tav olduğum klavye türü bu nedir yarısı yok niye kullanır bi insan bunu anlamıyorum.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
RK61 iyidir uzun zamandır kullanıyorum, tam tuşlu klavyeden geçmiştim ve numpadi çok kullanıyordum
O yüzden ilk aldığım gün alışamayacağımı düşünüp iade etme konusunda kararsız kalmıştım ama
birkaç gün şans verince bana daha iyi geldi, masada alanım açıldığı için oyunlarda konforumu arttırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En tav olduğum klavye türü bu nedir yarısı yok niye kullanır bi insan bunu anlamıyorum.
Ben daha rahat hassasiyet düşürebilmek için kullanıyorum çok da iyi oluyor, kısayollara alıştıktan sonra aşırı rahat
Şu an 200 DPI ve CS:GO'da 1,75 sens, Valorant'ta 0,4 sensle çok rahat oynayabiliyorum :)

Bulabilirseniz Türkçe Q tuş düzenine sahip olanından alın, klavye temizleme işine çok vakit ayırmak istemezseniz siyah renkli olanını tercih edin.

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pendragon

80+ Bronze
https://www.amazon.com.tr/Mizar-klavyesi-aydınlatma-Ghosting-programlanabilir/dp/B08GS2J7P5 Bu Klavyeyi kullanıyorum

+ lar
- Oyunlar daha seri oynanıyor
-Masada az yer kaplıyor bu sayede masa sıkıntısı çekenler için yer açılıyor
-(kişisel) fakat basma hissi ve switch(sarı) sesi çok hoş
aklıma başka bi + yönü gelmedi gelirse yazarım

- ler

bana göre tek eksi yönü f5 gibi tuşların fn tuşuna basılmadan yapılamıyor olması ondada zaten bi yerden sonra alışıyorsunuz pek sorun kalmıyor

bunlar tamamen kişisel olarak düşündüğüm şeyler farklı insanlarda farklılık gösterebilir

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
https://www.amazon.com.tr/Mizar-klavyesi-aydınlatma-Ghosting-programlanabilir/dp/B08GS2J7P5 Bu Klavyeyi kullanıyorum

+ lar
- Oyunlar daha seri oynanıyor
-Masada az yer kaplıyor bu sayede masa sıkıntısı çekenler için yer açılıyor
-(kişisel) fakat basma hissi ve switch(sarı) sesi çok hoş
aklıma başka bi + yönü gelmedi gelirse yazarım

- ler

bana göre tek eksi yönü f5 gibi tuşların fn tuşuna basılmadan yapılamıyor olması ondada zaten bi yerden sonra alışıyorsunuz pek sorun kalmıyor

bunlar tamamen kişisel olarak düşündüğüm şeyler farklı insanlarda farklılık gösterebilir
RK61 iyidir uzun zamandır kullanıyorum, tam tuşlu klavyeden geçmiştim ve numpadi çok kullanıyordum
O yüzden ilk aldığım gün alışamayacağımı düşünüp iade etme konusunda kararsız kalmıştım ama
birkaç gün şans verince bana daha iyi geldi, masada alanım açıldığı için oyunlarda konforumu arttırdı.

Ben daha rahat hassasiyet düşürebilmek için kullanıyorum çok da iyi oluyor, kısayollara alıştıktan sonra aşırı rahat
Şu an 200 DPI ve CS:GO'da 1,75 sens, Valorant'ta 0,4 sensle çok rahat oynayabiliyorum :)

Bulabilirseniz Türkçe Q tuş düzenine sahip olanından alın, klavye temizleme işine çok vakit ayırmak istemezseniz siyah renkli olanını tercih edin.
Peki kablo bağlantısı nasıl oluyor, monitöre bağlayan felan görmüştüm de. TYPE-C sanırım onu bilgisayara bağlamayı felan bilmiyorum.

pendragon

80+ Bronze
Peki kablo bağlantısı nasıl oluyor, monitöre bağlayan felan görmüştüm de. TYPE-C sanırım onu bilgisayara bağlamayı felan bilmiyorum.
hocam monitöre bağlama olayı hakkında bi fikrim yok normal klavye gibi usb yerine kablosunu taktım ve çalıştı

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
hocam monitöre bağlama olayı hakkında bi fikrim yok normal klavye gibi usb yerine kablosunu taktım ve çalıştı
Teşekkürler

Mesela bu klavyede Ö tuşu yok fakat normal bir klavyedeki yerine basarsak Ö tuşuna mı basıyor, nasıl oluyor o olay?

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Diğer ucu normal USB'dir hocam diğer normal bir klavyeyi nasıl bağlıyorsanız aynı şekilde,
Bilgisayarınızda Bluetooth varsa kabloyu monitöre takıp şarj için kullanabilirsiniz kablosuz daha rahat konum değişikliği yapılabiliyor.

Teşekkürler

Mesela bu klavyede Ö tuşu yok fakat normal bir klavyedeki yerine basarsak Ö tuşuna mı basıyor, nasıl oluyor o olay?
Bilgisayarda Türkçe Q klavye ayarı seçiliyse basınca Ö geçer evet

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
Diğer ucu normal USB'dir hocam diğer normal bir klavyeyi nasıl bağlıyorsanız aynı şekilde,
Bilgisayarınızda Bluetooth varsa kabloyu monitöre takıp şarj için kullanabilirsiniz kablosuz daha rahat konum değişikliği yapılabiliyor.

Bilgisayarda Türkçe Q klavye ayarı seçiliyse basınca Ö geçer evet
Teşekkürler, iyi akşamlar

pendragon

80+ Bronze
Teşekkürler

hocam o sorun değil kafanız karışmasın bilgisayarda türkçe q ayarı seçiliyse halledersiniz mesela benim klavyede i ğ ç tuşları yerine noktalama işaretleri var fakat türkçe q oldugu için normal klavyeler gibi yazıyorum sadece tuşları farklı klavyeye hakimseniz sorun yok zaten

Top Bottom