Neler Yeni

%60 Mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Merhabalar başlıkta söylediğim gibi %60 mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var. Gönül ister ki Anne Pro 2 alabilelim ama bütçemiz maalesef yetmiyor.
300-600 lira arasında kaliteli en azından 2 yıl götürecek bir klavye öneriniz var mıdır?

Örnek bir klavye : Link

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Merhabalar başlıkta söylediğim gibi %60 mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var. Gönül ister ki Anne Pro 2 alabilelim ama bütçemiz maalesef yetmiyor.
300-600 lira arasında kaliteli en azından 2 yıl götürecek bir klavye öneriniz var mıdır?

Hocam özür dilerim ama %60 mekanik klavye ne demek bilmiyorum ama sana şunu onere bilirim bir kere incelemesinede bakailirsin low profil olmayanını daha çok beğeniyorum ben ama onlarda stok yok

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam özür dilerim ama %60 mekanik klavye ne demek bilmiyorum ama sana şunu onere bilirim bir kere incelemesinede bakailirsin low profil olmayanını daha çok beğeniyorum ben ama onlarda stok yok

%60 mekanik klavye = 60-61-62 tuşa sahip olan klavyeler oluyor.
Örnek olarak bıraktığım linkte görebilirsiniz, öneriniz için teşekkür ederim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
%60 mekanik klavye = 60-61-62 tuşa sahip olan klavyeler oluyor.
Örnek olarak bıraktığım linkte görebilirsiniz, öneriniz için teşekkür ederim.
TKL baksan?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Gamakay mk61
Bw kb 1

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara

AL HOCAM COK KALITELI BIR KLAVYEDIR FORUMLARDA PEK BİLİNMEZ AMA KENDINI KANITLAMIS BIR KLAVYEDIR. UZMEZ SENI

Top Bottom