unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Hocam özür dilerim ama %60 mekanik klavye ne demek bilmiyorum ama sana şunu onere bilirim bir kere incelemesinede bakailirsin low profil olmayanını daha çok beğeniyorum ben ama onlarda stok yokMerhabalar başlıkta söylediğim gibi %60 mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var. Gönül ister ki Anne Pro 2 alabilelim ama bütçemiz maalesef yetmiyor.
300-600 lira arasında kaliteli en azından 2 yıl götürecek bir klavye öneriniz var mıdır?
Örnek bir klavye : Link
%60 mekanik klavye = 60-61-62 tuşa sahip olan klavyeler oluyor.Hocam özür dilerim ama %60 mekanik klavye ne demek bilmiyorum ama sana şunu onere bilirim bir kere incelemesinede bakailirsin low profil olmayanını daha çok beğeniyorum ben ama onlarda stok yok
![]()
MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TKL baksan?%60 mekanik klavye = 60-61-62 tuşa sahip olan klavyeler oluyor.
Örnek olarak bıraktığım linkte görebilirsiniz, öneriniz için teşekkür ederim.
Gamakay mk61Merhabalar başlıkta söylediğim gibi %60 mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var. Gönül ister ki Anne Pro 2 alabilelim ama bütçemiz maalesef yetmiyor.
300-600 lira arasında kaliteli en azından 2 yıl götürecek bir klavye öneriniz var mıdır?
Merhabalar başlıkta söylediğim gibi %60 mekanik klavye önerilerinize ihtiyacım var. Gönül ister ki Anne Pro 2 alabilelim ama bütçemiz maalesef yetmiyor.