Bu sistemi daha önce duymadım ama eğer Türkiye'de yaşıyorsanız bu fiyat çok pahalı.Firepower Cloud Gaming
Bir bulut oyun servisi kesinlikle bu pahalı kadar olmamalı. Sadece bir aylığına olsa bile 670 TL vermek hiç akıl karı gibi gelmedi bana.Doğrudur çok pahalı cloud gamingleri deniyorum o yüzden 1 ay için bu parayı gözden çıkarabilirim Sunucuları İngilterede.
Bizde Dövizden dolayı bu kadar pahalı onlar gibi düşünürsek 60 birim 60 tl gibi bir şey geliyor onlara aslında ucuz onlara göre bilmiyorum belki alırım belki almamBir bulut oyun servisi kesinlikle bu pahalı kadar olmamalı. Sadece bir aylığına olsa bile 670 TL vermek hiç akıl karı gibi gelmedi bana.
Aynen, onlara göre ucuz zaten ama biz kendimize göre düşünmek zorundayız. Kendimize göre düşününce de böyle çok absürt, verilmeyecek bir fiyat ortaya çıkıyor.Bizde Dövizden dolayı bu kadar pahalı onlar gibi düşünürsek 60 birim 60 TL gibi bir şey geliyor onlara aslında ucuz onlara göre bilmiyorum belki alırım belki almam
Kurla çok yüksek hocam geforce deneyin her ne kadar tüm oyunları desteklemesede...NOT: Cloud Gaming'in kendi konusu olmadığı için Geforce Now'da açtım.
Merhaba Firepower Cloud Gaming var 60 Pound sizce 60 Pound değer mi Rtx 2060, 3900x felan var çok pahalı olsada aylık bir kere denemek isterim sizce deneyeyim mi?