Neler Yeni

Rehber Tüm sorularınız için BAŞTAN SONA GEFORCE NOW REHBERİ V1.0

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Güzel olmuş.
Ama ben tablet ya da telefon üzerinden Steam, epic ve geforce now hesabı açıp tablet üzerinden arkadaşlarım ile CS go gibi oyunları oynayabilirmiyim? @Piksel JoJuk
cs go varmı bilmiyorum mobile ama varsa oynıyabilirsiniz fakat mobilde dokunmatık kontroller iğrenç gamepad olmadan çekilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam buradaki internet hızı upload mı download mı? Eğer download ise internetim kurtarıyor :)
download hocam ama stabil bir değer olması gerek o değerin altına düşüyorsa sıkıntı yaşıyabilirsiniz

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
PC si yüzünden oyun oynamayan ve geforce now a başvuran ama interneti kötü olduğu için onu da deneyimleyemeyen rambo pıça.
güzel olmuş eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
PC si yüzünden oyun oynamayan ve geforce now a başvuran ama interneti kötü olduğu için onu da deneyimleyemeyen rambo pıç.a.
güzel olmuş eline sağlık
yapcak bir şey yok birinin iyi olması laızm teşekkürler :D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
-Geforce now nedir?-

Geforce now size uzak sunucudan oyunu stream ederek oynamanızı sağlıyan bir cloud gaming servisidir.
Geforce now gibi Cloud gaming servislerine bazı örnekler: Xcloud,Stadia ve yakın zamanda çıkabileceği bilinen Steam cloud gaming

-Geforce now'ın diğer cloud gaming servislerinden farkı nedir?-

Geforce now'ın en büyük farkı geforce now'ın bir cloud gaming servisi olmasıdır. Bu ne demek diye sorarsanız ise şöyle örnekler verebilirim mesela Google Stadia buda bir cloud gaming platformu fakat bunun çok büyük bir farkı var stadia sadece bir servis değil stadia bir platform stadia da oyun oynamak için oyunları stadia'dan almanız lazım yani Stadia aslına bakarsanız bir oyun mağazası tıpkı Steam ve epic gibi
Yani anlıyacanız Geforce now size sadece servisi sunuyor ve tabii ki oyunları. oyunlar derken ne demek istedin? diye soran arkadaşlarada geforce now sadece lisansını aldığı oyunları sunabiliyor o yüzden ne yazıkkı her oyun yok

-Peki Geforce now'da oyunları nasıl oynuyoruz yoksa geforce now için ayrı oyunmu satın almamız gerekcek-
Hayır tabii ki bunun cevabını yukardada vermiştim geforce now sadece hizmeti sunuyor. oyunları oynamak için önce oyuna tıklayıp mevcut olan platformlardan birini seçiyorsunuz (steam,epic,uplay,origin,GOG Games v.b) ardından ise seçtiğiniz platformun login kısmına bilgilerinizi girip eğer oyuna sahipseniz dilediğiniz kadar oynuyorsunuz

-Geforce now oynamak için nasıl bir hıza sahip olmalıyım?-
Global geforce now sunucularında oynamak için (EU Central 3 baz alınarak söylenmiştir) 1280x720p çözünürlüğünde 13 ila 15 mbps internet yetiyor 13 de yer yer bulanıklaşmalar olsada oynamak istiyen için katlanılabilir benim deneyimlerime göre ise Central 3 sunucusunda 1080P 60FPS sürekli sabit ve çözünürlük düşmesi olmadan oynamak için 30mbps SABİT internet yeterli

Yeni açılcak Turkcell Central 1 sunucusu içinse sitelerinde paylaştıklarına göre 1280x720p için 15 1080p 60 fps için 25 mbps bağlantı istiyor ama bana göre 15 mbps de bile 1080p oynanabilir

-Geforce now'ın o pingiyle nasıl oyun oynayabiliyorsun ben 1 dakika bile katlanamıyorum?-
Bu soruyu soran çok insan var buna kısa bir cevap verip geçicem global sunucularda eu central 3'ü seçtiğiniz zaman 40 ila 50 pinginiz olması lazım hikayeli oyunlarda bu değer hiç dert değil online oyunlarda ise evet sıkıntı yaratabiliyor ama hala imkansız değil hatta tr sunucusu açıldığında bu soruyu soramıyacaksınız bile tr sunucusu için 15 martı bekleyin.

-Hangi oyunları destekliyor?-

Aklınıza takılan diğer soruları konu altına yazın aklıma gelen soruları konu altına yazdım sizin sorularınıza göre onlarıda konuya ekleyip cevaplıyacağım Yeni rehberler için beklemede kalın
Harika rehber eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Game+ ne zaman tam erişime açılıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İzzet Peder
-Geforce now nedir?-

Geforce now size uzak sunucudan oyunu stream ederek oynamanızı sağlıyan bir cloud gaming servisidir.
Geforce now gibi Cloud gaming servislerine bazı örnekler: Xcloud,Stadia ve yakın zamanda çıkabileceği bilinen Steam cloud gaming

-Geforce now'ın diğer cloud gaming servislerinden farkı nedir?-

Geforce now'ın en büyük farkı geforce now'ın bir cloud gaming servisi olmasıdır. Bu ne demek diye sorarsanız ise şöyle örnekler verebilirim mesela Google Stadia buda bir cloud gaming platformu fakat bunun çok büyük bir farkı var stadia sadece bir servis değil stadia bir platform stadia da oyun oynamak için oyunları stadia'dan almanız lazım yani Stadia aslına bakarsanız bir oyun mağazası tıpkı Steam ve epic gibi
Yani anlıyacanız Geforce now size sadece servisi sunuyor ve tabii ki oyunları. oyunlar derken ne demek istedin? diye soran arkadaşlarada geforce now sadece lisansını aldığı oyunları sunabiliyor o yüzden ne yazıkkı her oyun yok

-Peki Geforce now'da oyunları nasıl oynuyoruz yoksa geforce now için ayrı oyunmu satın almamız gerekcek-
Hayır tabii ki bunun cevabını yukardada vermiştim geforce now sadece hizmeti sunuyor. oyunları oynamak için önce oyuna tıklayıp mevcut olan platformlardan birini seçiyorsunuz (steam,epic,uplay,origin,GOG Games v.b) ardından ise seçtiğiniz platformun login kısmına bilgilerinizi girip eğer oyuna sahipseniz dilediğiniz kadar oynuyorsunuz

-Geforce now oynamak için nasıl bir hıza sahip olmalıyım?-
Global geforce now sunucularında oynamak için (EU Central 3 baz alınarak söylenmiştir) 1280x720p çözünürlüğünde 13 ila 15 mbps internet yetiyor 13 de yer yer bulanıklaşmalar olsada oynamak istiyen için katlanılabilir benim deneyimlerime göre ise Central 3 sunucusunda 1080P 60FPS sürekli sabit ve çözünürlük düşmesi olmadan oynamak için 30mbps SABİT internet yeterli

Yeni açılcak Turkcell Central 1 sunucusu içinse sitelerinde paylaştıklarına göre 1280x720p için 15 1080p 60 fps için 25 mbps bağlantı istiyor ama bana göre 15 mbps de bile 1080p oynanabilir

-Geforce now'ın o pingiyle nasıl oyun oynayabiliyorsun ben 1 dakika bile katlanamıyorum?-
Bu soruyu soran çok insan var buna kısa bir cevap verip geçicem global sunucularda eu central 3'ü seçtiğiniz zaman 40 ila 50 pinginiz olması lazım hikayeli oyunlarda bu değer hiç dert değil online oyunlarda ise evet sıkıntı yaratabiliyor ama hala imkansız değil hatta tr sunucusu açıldığında bu soruyu soramıyacaksınız bile tr sunucusu için 15 martı bekleyin.

-Hangi oyunları destekliyor?-

Aklınıza takılan diğer soruları konu altına yazın aklıma gelen soruları konu altına yazdım sizin sorularınıza göre onlarıda konuya ekleyip cevaplıyacağım Yeni rehberler için beklemede kalın
Öncelikle ellerine sağlık.
gameplus a 1 hafta önce kayıt oldum. 1 haftadır kapalı beta kodu için sıradayım daha ne kadar beklemem gerekiyor ne zaman gelir kod acaba? Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Öncelikle ellerine sağlık.
gameplus a 1 hafta önce kayıt oldum. 1 haftadır kapalı beta kodu için sıradayım daha ne kadar beklemem gerekiyor ne zaman gelir kod acaba? Teşekkürler.
kod gelmez kapalı betada 15 marttan sonra işe yarayacak sizin sıranız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda Güngör
nasıl bir hata
bu aralar yaygın bir hata var girişmi yapamıyorsunuz
Geforce Now üzerinden oyun oynadığımda (Counter-Strike: Global Offensive,LoL) oyunlarda ses gelmiyor yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

sanırım game+ yavaş yavaş türkiyede allience i başlatıyor bir süre global e erişim olmıyacak gibi sadece game kullanıabilecek sanırım böylece global sunucular rahatlatılacak fakat ss atan arkadaşın sorununu pek anlıyamadım araştırmasını öneririm
Geforce Now üzerinden oyun oynadığımda (Counter-Strike: Global Offensive,LoL) oyunlarda ses gelmiyor yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

nasıl yani ayrı bir konu açın orda yardım etmeye çalışsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,608
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom