Neler Yeni

Öneri %60 veya %65 klavye almayı düşünüyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
1.si kafama takılan beyaz almayı düşünüyorum beyaz güzel duruyor ama beyaz zamanla sararma v.s olur mu aklıma takılan tek şey o. çünkü hot swap düşünüyorum swichleri bozulunca değiştiririm uzun süre kullanırım diye düşünüyorum. bu soruma cevap verip önerisi olacak varmı.

https://www.incehesap.com/asus-rog-...h-beyaz-mekanik-oyuncu-klavyesi-fiyati-61524/ aklımda buda var hot swap değil ama yan tarafı dokunmatik olması hoşuma gitti :D

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Klavye aydınlatması konusunda Razer'ı beğeniyorum. iCUE piyasadaki en iyi yazılım, kasayla senkronize edince de tadından yenmiyor. Sararma konusunda bilgim yok.
Düzenleme: Razer klavye atıp iCUE'yi övmüşüm kusura bakmayın, ama yine de Corsair'in de beyaz modelleri varsa tercih edilebilir iCUE gerçekten kaliteli :D

1905

80+ Silver
beyaz klavye diyince aklıma ilk sararmış microsoft klavyeleri geldi. uzun süre kullanımda sararma olabilir

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer Murat KARACA
Rog Falchion gerçekten güzel, kullandım ve memnun kaldım. Şimdi Redragon K631 Pro sipariş verdim Amazondan. Hot Swap falan da var.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Yabancı forumlarda ABS plastik klavyelerin sarardığını belirtmişler. Üst segment mekanik klavyelerde alüminyum veya metal kullanıldığı oluyor dolayısıyla beyaz gövdesi plastik olmayan bir klavye bulursanız iyi olacaktır. Plastik alırsanız da sık sık temizlemenizi ve güneş gibi UV ışığı kaynaklarından uzak tutarak sararmasını engelleyebileceğinizi söylemişler.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel ama büyük bende de şuan hyperx alloy core rgb var ama küçük istiyorum. mouse klavyeye çarpıyor ondan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog Falchion gerçekten güzel, kullandım ve memnun kaldım. Şimdi Redragon K631 Pro sipariş verdim Amazondan. Hot Swap falan da var.
asusta mı var hot swap ? reddragonda mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,215
Üyeler
163,444
Son üye
Smttmms
Top Bottom