Gateron red swich i cherry mx e göre daha mı sesli bana mı öyle geldi
Keycaplerden, PCB'den dolayı sesler değişir. Ayrıca mikrofonunda kalitesi önemli. Aynı videoda aynı klavyede test ediliyorsa olabilir ama farklı videolara bakarak anlayamazsınız.Gateron red swich i cherry mx e göre daha mı sesli bana mı öyle geldi
Hm anladım internette yazana göre red swich 2mm geteron yellow pro 1mm diyor ne kadar doğru bilmiyorumKeycaplerden, PCB'den dolayı sesler değişir. Ayrıca mikrofonunda kalitesi önemli. Aynı videoda aynı klavyede test ediliyorsa olabilir ama farklı videolara bakarak anlayamazsınız.
Th66 da red yokmuş zaten amazonda yellowda stokta yokKeycaplerden, PCB'den dolayı sesler değişir. Ayrıca mikrofonunda kalitesi önemli. Aynı videoda aynı klavyede test ediliyorsa olabilir ama farklı videolara bakarak anlayamazsınız.
Snowfox öneririm ben.Hm anladım internette yazana göre red swich 2mm geteron yellow pro 1mm diyor ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Th66 da red yokmuş zaten amazonda yellowda stokta yok
Bunla onun farkı ne diğerinde ses tekerleği var o güzel duruyor. Normalde mk61 alacaktım bangooddan ama amazondan alınanların garantisi olur belki diye amazondan mı alsam diye düşünüyorum. Apomaker ses tekerleği işe yarar diye onu düşündüm buda fena değil ama farkı ne acaba
Keycapleri farklı. Ama üst düzey bir klavye. Çoğu kişi Anne Pro 2 ve bunun arasında kalıyor, bunu seçiyor.Bunla onun farkı ne diğerinde ses tekerleği var o güzel duruyor. Normalde mk61 alacaktım bangooddan ama amazondan alınanların garantisi olur belki diye amazondan mı alsam diye düşünüyorum. Apomaker ses tekerleği işe yarar diye onu düşündüm buda fena değil ama farkı ne acaba
Anne 2 pro yuda duymuştum. Hatta 3 4 pro oyuncu kullanıyorduKeycapleri farklı. Ama üst düzey bir klavye. Çoğu kişi Anne Pro 2 ve bunun arasında kalıyor, bunu seçiyor.