Neler Yeni

Öneri Beyaz klavye önerisi lazım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Gateron red swich i cherry mx e göre daha mı sesli bana mı öyle geldi
Keycaplerden, PCB'den dolayı sesler değişir. Ayrıca mikrofonunda kalitesi önemli. Aynı videoda aynı klavyede test ediliyorsa olabilir ama farklı videolara bakarak anlayamazsınız.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Keycaplerden, PCB'den dolayı sesler değişir. Ayrıca mikrofonunda kalitesi önemli. Aynı videoda aynı klavyede test ediliyorsa olabilir ama farklı videolara bakarak anlayamazsınız.
Hm anladım internette yazana göre red swich 2mm geteron yellow pro 1mm diyor ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Th66 da red yokmuş zaten amazonda :) yellowda stokta yok

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hm anladım internette yazana göre red swich 2mm geteron yellow pro 1mm diyor ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Th66 da red yokmuş zaten amazonda :) yellowda stokta yok
Snowfox öneririm ben.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Bunla onun farkı ne diğerinde ses tekerleği var o güzel duruyor. Normalde mk61 alacaktım bangooddan ama amazondan alınanların garantisi olur belki diye amazondan mı alsam diye düşünüyorum. Apomaker ses tekerleği işe yarar diye onu düşündüm buda fena değil ama farkı ne acaba

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bunla onun farkı ne diğerinde ses tekerleği var o güzel duruyor. Normalde mk61 alacaktım bangooddan ama amazondan alınanların garantisi olur belki diye amazondan mı alsam diye düşünüyorum. Apomaker ses tekerleği işe yarar diye onu düşündüm buda fena değil ama farkı ne acaba
Keycapleri farklı. Ama üst düzey bir klavye. Çoğu kişi Anne Pro 2 ve bunun arasında kalıyor, bunu seçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom