Neler Yeni

Yardım Beyaz Klavye Önerisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
@Deniz.... gulucuk atma sebebiniz nedir? Gayet normal bir dille kimseyi kirmamaya calisaraktan dile getirdim dusuncemi. Madem gulucuk attiniz buyrun sizi de dinleyelim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Senin gibilerden nefret ediyorum. Adam 1 kere alıp, kaliteli bir şey almak istiyor ama sen gidip GameBooster gibi saçma sapan bir marka öneriyorsun.
Firestorm bi kere çoğu kişi tarafından seviliyor o fiyat segmentindede baya güzel bi klavye

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Firestorm bi kere çoğu kişi tarafından seviliyor o fiyat segmentindede baya güzel bi klavye
Değil! GameBooster berbat bir marka. Yarın elinde kalacağının garantisi yok, dandik fason mallara marka basıp GameBooster diye satıyorlar. Siz de alıyorsunuz.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam dedigim gibi o fiyatlara gateron klavyeler var. Gorunus olarak cok guzel klavye fakat o klavyenin hakki 700-800 bilemedim 900 olsun. Yani 1300 e degmez.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Hocam dedigim gibi o fiyatlara gateron klavyeler var. Gorunus olarak cok guzel klavye fakat o klavyenin hakki 700-800 bilemedim 900 olsun. Yani 1300 e degmez.
Hocam görünüş olarak buna benzer 2.k civarımda klavye varmı bildiğiniz peki bende almayı düşünüyorum ama bulamazsam bunu alacağım mecbur

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam görünüş olarak buna benzer 2.k civarımda klavye varmı bildiğiniz peki bende almayı düşünüyorum ama bulamazsam bunu alacağım mecbur
Hocam isterseniz yeni bir konu acin oradan yardimci olalim ama az sonra pcyi kapamma gerekecek aksam etiketleyin beni. Egerki beyaz rengin stogu duruyor ise Kemove K68 bakabilirsiniz. 2K nin biraz daha yukarisina akkolar var aksam dedigim gibi ayrintili yardimci olmaya calisirim elimden geldigince siz konu acip aradiginiz ozellikleri yazin mesela tam boy yuzde 60 beyaz RGB tarzi aradiginiz seyleri yazin ben yardimci olmaya calisirim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Değil! GameBooster berbat bir marka. Yarın elinde kalacağının garantisi yok, dandik fason mallara marka basıp GameBooster diye satıyorlar. Siz de alıyorsunuz.
Gameboosterin markası evet kötü ama bu klavye çok kötü değil o fiyata daha güzel beyaz klavye öner millette alsın o zaman ne bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam isterseniz yeni bir konu acin oradan yardimci olalim ama az sonra pcyi kapamma gerekecek aksam etiketleyin beni. Egerki beyaz rengin stogu duruyor ise Kemove K68 bakabilirsiniz. 2K nin biraz daha yukarisina akkolar var aksam dedigim gibi ayrintili yardimci olmaya calisirim elimden geldigince siz konu acip aradiginiz ozellikleri yazin mesela tam boy yuzde 60 beyaz RGB tarzi aradiginiz seyleri yazin ben yardimci olmaya calisirim.
Tamamdır hocam teşekkürler

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
GMMK2 gibi klavyelerde var evet fakat ben yine de G715 alırdım, nedense çok hoş bir klavye.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Genelde FPS için kullanacağım gecikmesi olabildiğince düşük.
BEYAZ klavye olucak ama biraz kaliteli sararmayan v.s
mümkünse hot swap olucak
TKL VEYA FULL klavye istiyorum. hatta multimedya tuşları olursa iyi olur.

bütçe sıkıntı yok ama olabildiğincede uygun olursa iyi olur :D
İllaha beyaz mı olacak siyahta tam sana göre bi ürun var

DIERYA T83 TKL Conta Monteli Kablosuz Mekanik Oyun Klavyesi Hotswap DIY Kiti 2.4GHz/Bluetooth 5.0/USB-C Kablolu, Döner Düğme Ses Kontrolü, Win/Mac/Linux için RGB Aydınlatma

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed Eymen Elmacı
%60 istemiyorum ya TKL yada full klavye birde gamebooster filan istemiyorum hocam ya kalitesi pek iyi de sayılmaz

o güzel aklımda sadece hotswap değil keşke olsaymış
Hotswap olarak blitzwolf kb3 alabilirsin onun dısında akko5075s veya b alabilirsin veya gk67 alıp kendin customlayabilirsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom