Neler Yeni

600-1200 lira arası mekani klavye mavi switch hariç sessiz olursa hoş olur

ByKayseriLi

80+ Bronze
max 1200 liraya kadar bi klavye alıcam fakat nerdeyse 1 haftadır araştırıyorum ama hala karar veremedim fiyatlar da çok artmış durumda verdiğim paraya pişman olmayacağım bir klavye varsa önerebilir misiniz?. https://www.hepsiburada.com/msi-vig...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.6 bunu almayı düşünüyorum.

Sonuçta klavye yani ekstra olarak rgb led falan var diğerlerinden ayıran özellik olarak. Bence bu kadar kararsız kalmaya kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Karar verdiğin modellerin yerli / yabancı inceleme ve testlerine bakıp seçim yapabilirsin.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
max 1200 liraya kadar bi klavye alıcam fakat nerdeyse 1 haftadır araştırıyorum ama hala karar veremedim fiyatlar da çok artmış durumda verdiğim paraya pişman olmayacağım bir klavye varsa önerebilir misiniz?. https://www.hepsiburada.com/msi-vig...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.6 bunu almayı düşünüyorum.
cherry mx klavye almak istersen alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
furylevel y1 başkasını düşünmezdim ben bu bütçeye
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapılacak en iyi tercih olurdu
şuan bi baktım gerçekten çok güzel klavye buna bi bakacağım teşekkürler :)

Sonuçta klavye yani ekstra olarak rgb led falan var diğerlerinden ayıran özellik olarak. Bence bu kadar kararsız kalmaya kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Karar verdiğin modellerin yerli / yabancı inceleme ve testlerine bakıp seçim yapabilirsin.
haklısın fakat aldığım şeyi uzun süreli kullanmak istiyorum ve gerçekten dediğin gibi çok kafa yordum ama umarım değer :D

1656715319048.png
teşekkür ederim klavye geldikten sonra yorumlarımı yazarım :)

Son düzenleme:

Destormic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Efe KAYA
şuan bi baktım gerçekten çok güzel klavye buna bi bakacağım teşekkürler :)

haklısın fakat aldığım şeyi uzun süreli kullanmak istiyorum ve gerçekten dediğin gibi çok kafa yordum ama umarım değer :D

Alıntıyı görüntületeşekkür ederim klavye geldikten sonra yorumlarımı yazarım :)
hayırlı uğurlu olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,670
Üyeler
169,598
Son üye
neednapalm
Top Bottom