Neler Yeni

600-700 arası otomobil önerisi

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Arkadaşlar ehliyeti yeni aldım yeni araç alacağım 600-700 bandında aklımda biraz popüler olan araçlar var ama yine de araştırıp pişman olmamak istiyorum. Genelde köy yolundan şehre gidecek şekilde kullanacağım ve tabii ki köyde kullanacağım dağ bayır falan değil sadece yollar mükemmel asfalt değil kasisli gibi düşünün.

Aklımdaki araçlar.
Fluence 1.5 dCi manuel.
Egea 1.6 Multijet veya 1.3 Multijet veya Linea.
i20 1.4 mpı veya crdı.
Dacia Duster (aslında psikolojik olarak en mantıklı olduğunu düşünüyorum ama bütçe uygun değil diye pek odağıma alamadım)

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yaren
O bütçeye temiz Corolla bulabilirsen almaya çalış bulamazsan Egea al geç masrafı en az araç Egea

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O bütçeye temiz Corolla bulabilirsen almaya çalış bulamazsan Egea al geç masrafı en az araç Egea
Hocam masrafı mı az yoksa parçası mı ucuz önemli olan o şimdi :)

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ali Burak
Arkadaşlar ehliyeti yeni aldım yeni araç alacağım 600-700 bandında aklımda biraz popüler olan araçlar var ama yine de araştırıp pişman olmamak istiyorum. Genelde köy yolundan şehre gidecek şekilde kullanacağım ve tabii ki köyde kullanacağım dağ bayır falan değil sadece yollar mükemmel asfalt değil kasisli gibi düşünün.

Aklımdaki araçlar.
Fluence 1.5 dCi manuel.
Egea 1.6 Multijet veya 1.3 Multijet veya Linea.
i20 1.4 mpı veya crdı.
Dacia Duster (aslında psikolojik olarak en mantıklı olduğunu düşünüyorum ama bütçe uygun değil diye pek odağıma alamadım)
Astra sedan, hem konforlu hem iyi yol tutar hem de masrafsız

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Astra sedan, hem konforlu hem iyi yol tutar hem de masrafsız
Astra da aslında arada bir aklıma geliyor hangi modelinden bahsediyorsunuz hocam pek bir bilgim yok piyasada yeniyim araba konusunda

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ali Burak
Astra da aslında arada bir aklıma geliyor hangi modelinden bahsediyorsunuz hocam pek bir bilgim yok piyasada yeniyim araba konusunda
Astra sedan J kasa yazarsan çıkacaktır. Piyasa çakal arabası doluyken böyle bir nimet kaçırılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,716
Üyeler
169,326
Son üye
TheYusuf36
Top Bottom