Neler Yeni

Öneri 600 - 700 TL civarı mekanik red switch klavye önerisi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,873
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hocam maksimum şuan ekleyebileceğim 300 TL olur işten 10 gün içinde alacağım yemek paraları ile. 1000 TL ile de çok farklı bir şey olacağını zannetmiyorum yani, varsa tabi olabilir. ama üniye başlayacağım için de azcık harçlığım kalsın istiyorum, mouse da değişmem lazım.
https://www.incehesap.com/msi-vigor-gk50-low-profile-tkl-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-57763/ bügun gaming gecesinde 999tlye düşmüş indirim bekleyebilir yada tkl olmayanını alabilirsin bu paraya çok uzak değil 3 yıl önce monitör almıştım :/ şimdi klavye alamıyom

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
hocam ne yapacağım bilmiyorum yani şuan çok kafam karıştı gerçekten...
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alsam bilemedim hocam. bu paralara da ne alınır ki ? mouse da almam lazım açıkçası o yüzden de para bırakıyorum, 900 TL normalde bütçem.
Al membran kaliteli bir şey bir de mouse al. Boş ver mekanikmiş şeymiş. Sıkılıyosun olm mekanikten bir zaman sonra. Razer Hunstman kullanıyodum sattım membran klavye aldım + kalan parayı da cebe attım bilgisayar parçası aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Al membran kaliteli bir şey bir de mouse al. Boş ver mekanikmiş şeymiş. Sıkılıyosun olm mekanikten bir zaman sonra. Razer Hunstman kullanıyodum sattım membran klavye aldım + kalan parayı da cebe attım bilgisayar parçası aldım
hocam mekanik daha uzun ömürlü ve hissiyatı güzel diye biraz istiyordum ama önerin varsa 700 tl civarlarına kaliteli bir membran bakabilirim olmazsa öyle devam ederim hayatıma.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
hocam monster pusat k3 pro nasıldır ?
Multimedya tuşları hoş, kısa sürede bozulmazsa tabii. Onun dışında monster ın klavyeleri kaliteli midir hiç bilmiyorum. O kadar laptopları var klavye yapmak zorunda kalıyorlar ama mekanik değiller. Belki de ben cahilimdir monster ın mekanik klavyeleri hakkında :s

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Multimedya tuşları hoş, kısa sürede bozulmazsa tabii. Onun dışında monster ın klavyeleri kaliteli midir hiç bilmiyorum. O kadar laptopları var klavye yapmak zorunda kalıyorlar ama mekanik değiller. Belki de ben cahilimdir monster ın mekanik klavyeleri hakkında :s
hocam bu fiyata gamepower almaktansa monster almak daha iyi gibi. foruma bi sorayım ne derler acaba..

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
hocam bu fiyata gamepower almaktansa monster almak daha iyi gibi. foruma bi sorayım ne derler acaba..
Doğru. Haklısınız. Ama gamepower ürünlerinden de çok memnuniyetsiz bulunmuyorum. Şahsen kullandım. Arkadaşlarımın birçoğu ogre kullandı fakat ogre şahsen hiç hoşuma gitmedi ve zamanla mıknatıslı bileklik desteği soyuluyor hoş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Doğru. Haklısınız. Ama gamepower ürünlerinden de çok memnuniyetsiz bulunmuyorum. Şahsen kullandım. Arkadaşlarımın birçoğu ogre kullandı fakat ogre şahsen hiç hoşuma gitmedi ve zamanla mıknatıslı bileklik desteği soyuluyor hoş değil.
hocam gamepower alınacaksa da model olarak zaten ya sabre ya ogre ya da calypso almak lazım. bunların hepsi de nerdeyse sorunlu falan deniliyor anlamadım gitti. ne alacağız biz ? ona sorunlu buna sorunlu ?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
hocam gamepower alınacaksa da model olarak zaten ya sabre ya ogre ya da calypso almak lazım. bunların hepsi de nerdeyse sorunlu falan deniliyor anlamadım gitti. ne alacağız biz ? ona sorunlu buna sorunlu ?
Sen de haklısın dostum. Ogre nin klavye tuşları açısından bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sadece blue switch çok rahatsız etti yazarken o kadar. Onun dışında bir sorunu yoktu soyulmadan başka. Gamepower klavye almanızı önermem fakat mouse kulaklıklarına bakabilirsiniz. Klavye olarak daha çok HyperX Razer gibi markaları tercih etmeniz daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Sen de haklısın dostum. Ogre nin klavye tuşları açısından bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sadece blue switch çok rahatsız etti yazarken o kadar. Onun dışında bir sorunu yoktu soyulmadan başka. Gamepower klavye almanızı önermem fakat mouse kulaklıklarına bakabilirsiniz. Klavye olarak daha çok HyperX Razer gibi markaları tercih etmeniz daha mantıklı olur
o markaların da bu bütçeye pek ürünü yok hocam bu özellikte. maalesef..

Top Bottom