Neler Yeni

600 700 TLlik oyuncu kulaklığına ihtiyacım var

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
hocam rampage ürünlerinde çok kafayı sıkıyor ve kalitesiz oluyorlarmış doğru mudur aldığın ürünün şuana kadar ne sıkıntısı gördün ve padler soyulmaya başladı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım hocam şuan aralarına ekledim en son tekrar bakıp karar verip alıcam bir şey
Tamam hocam ürünü aktif kullanıyorum merak ettiğiniz bi konu olursa cevaplarım seve seve

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
hocam rampage ürünlerinde çok kafayı sıkıyor ve kalitesiz oluyorlarmış doğru mudur aldığın ürünün şuana kadar ne sıkıntısı gördün ve padler soyulmaya başladı mı
1 yıldan fazla oldu alalı. Hiç bir sıkıntısını görmedim. Rampagenin ucuz ürünleri çok olduğundan dolayı insanlar o ürünleri alıyor sonra memnun olmuyor. Her markanın ucuz ürünü tad kaçırır. Sadece rampage için olan bir şey değil. Bende aynı gözle bakıyordum ama şuan gayet memnunum. Tavsiye ediyorum. Böyle konularda da söylüyorum drop plus u. Şuana kadar hiç bir sıkıntısı yok. Terleme vs olmuyor. Pedleri sağlam. Hafif ve baş ağrıtmıyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
1660741414385.png
https://www.epey.com/kulaklik/karsi...orus-h5_asus-tuf-gaming-h3_rampage-drop-plus/ bunlar arasında kaldım, hangisini alsam uzun senelerce götürür ve beni üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel öneri yapmış sağlam kulaklık
yorumlar öyle demiyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Armutvelimon

80+ Bronze