Neler Yeni

600₺ ile Müzik için kulaklık önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Pc Bluetooth aparatı kaliteli bişey 100 TL filan bence değer. Bende var tws kulaklık dahil her şey bağlanıyo. Ses kaybıda yaşamıyorum. Bence pcde de kullanabilirsin yani takılma ona
Kuzenim almıştı yaklaşık 100₺ vererek. JBL kulaklığı takmıştı ve gecikme yaşadığı için iade etmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi hip hop parçayı dinliyorsun
Türkçe new school dinliyorum genelde. Alba,Fredd,Motive,Baneva falan

BabaVoss7

80+ Silver
Kuzenim almıştı yaklaşık 100₺ vererek. JBL kulaklığı takmıştı ve gecikme yaşadığı için iade etmişti
Doğrudur bence ürüne göre değişir. Ben 5.0 aldım. Tws kulaklığımla pcden oyun oynadım. Gayet güzel gecikmesiz ses kasılıyordu. Telefonda olduğu kadar gecikme vardı en fazla. O uda hissetmek bile zor. Kendi deneyimim bu en azından.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Doğrudur bence ürüne göre değişir. Ben 5.0 aldım. Tws kulaklığımla pcden oyun oynadım. Gayet güzel gecikmesiz ses kasılıyordu. Telefonda olduğu kadar gecikme vardı en fazla. O uda hissetmek bile zor. Kendi deneyimim bu en azından.
Evet kablosuz olarak pcye bağlanmak gerçekten çok iyi bi olay bende bir tane alıp şansımı deneyeyim bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kulaklık denemiş kişilere soruyorum. Elimde iki kulaklık var biri tws biri gaming usb. Haylou T15 ve Gamepower Luna var fakat bir tane de müzik dinlemek amaçlı pcye bağlayabileceğim kulaklığım olsun istiyorum ve Q10 tercih ettim. Bendeki kulaklıklardan daha iyi bir performans bekliyorum beklentimi karşılar mı acaba??

Son düzenleme:

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
460₺'ye aldım Anker Q10 teşekkürler öneri için

Top Bottom