Neler Yeni

600 lira klavye önerisi

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka

Bünyamina

80+ Platinum
Sa arkadaşlar. Bu üç klavye arasında kaldım. Trust olan boyutundan dolayı hoşuma gitti ama bazı yorumlarda kısa sürede tuşların silindiği yazılmış. Claw's ile ilgili tekte tükte olumsuz yoruma rastladım. Gtx Viper'ın yorumları da iyi ama mekanik klavye çok ses çıkarır mı? Switchlerle ilgili bilgim yok.

100TL kupon oluyor bu aralar. Takip et forumda da paylaşırlar. Nays kullanarak daha da uyguna alabilirsin.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Sa arkadaşlar. Bu üç klavye arasında kaldım. Trust olan boyutundan dolayı hoşuma gitti ama bazı yorumlarda kısa sürede tuşların silindiği yazılmış. Kimi siliniyor diyor kimi silinmiyor diyor. Anlamadım valla. Claw's ile ilgili tekte tükte olumsuz yoruma rastladım. Gtx Viper'ın yorumları da iyi ama mekanik klavye çok ses çıkarır mı? Switchlerle ilgili bilgim yok.

Claw ve Trust mekanik değil membran ve her ucuz membran klavye gibi tuşları 3 ay sonra silinmeye başlar. Gxt ise mekanik fakat 1 yıl sonra bir kaç tuşunda arıza meydana gelebilir.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Claw ve Trust mekanik değil membran ve her ucuz membran klavye gibi tuşları 3 ay sonra silinmeye başlar. Gxt ise mekanik fakat 1 yıl sonra bir kaç tuşunda arıza meydana gelebilir.
Anladım hocam. Bu fiyat seviyesinde tkl olarak başka tavsiyesiniz var mı?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Havit klavyelere bak ucuz oluyorlar
Geçen havitin hot-swap mekanik klavyesi indirimle 800 civarına satılıyordu iyi fırsattı ama stoklar hemen erimiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam. Bu fiyat seviyesinde tkl olarak başka tavsiyesiniz var mı?
Bu fiyatta adam akıllı mekanik bulmak bile zor. TKL olarak sarı siteden vs. E yooso z87 klavyesine bakın fakat bütçenizi biraz aşıyor en ucuzu bu.

Son düzenleme:
Top Bottom