ürün rainbow mu rgb mi![]()
Sarftech T60 Siyah Mavi Blue Switch App Uygulamalı Mekanik Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
T60 Siyah Mavi Blue Switch App Uygulamalı Mekanik Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
rgb diyorlarürün rainbow mu rgb mi
ürün rainbow mu rgb mi
önceden şansa geliyordu da normalde rainbow düşük bir ihtimal satıcının elinde kaldıysa rgb de gelebilirrgb diyorlar
warlockta rainbow ona 650 vermek saçma bence switch kaliteleri benzerdir zaten magic refiner alabilirsin ama onda hiç aydınlatma yok bu bütçede hem rgb hem mekanik bulması zor birazonn yerine warlock alırım daha mantıklı değilmi
Hayır. Kendim kullandım tuş çift tıklama, takılma sorunu oluyor.onn yerine warlock alırım daha mantıklı değilmi
ben yöntuşları kısmınıd istiyoru m oyüzden warlock istiyorum etsde oraya tuş atadığım içinwarlockta rainbow ona 650 vermek saçma bence switch kaliteleri benzerdir zaten magic refiner alabilirsin ama onda hiç aydınlatma yok bu bütçede hem rgb hem mekanik bulması zor biraz
Magic refiner güzel ama ışık da hiç değilse estetik açıdan ve gece kullanımında lazım oluyor.warlockta rainbow ona 650 vermek saçma bence switch kaliteleri benzerdir zaten magic refiner alabilirsin ama onda hiç aydınlatma yok bu bütçede hem rgb hem mekanik bulması zor biraz
gamepower klavye alınmaz hocamben yöntuşları kısmınıd istiyoru m oyüzden warlock istiyorum etsde oraya tuş atadığım için
bence yön tuşu için alınmaz hocam ama tercih sana kalmışben yöntuşları kısmınıd istiyoru m oyüzden warlock istiyorum etsde oraya tuş atadığım için