bu fiyata rampage mi ?Rampage Reactor veya HS50 Pro
Rampageye o para verillmez iyimisiniz siz.Rampage Reactor veya HS50 Pro
Hyprex de olabilir tabii buda bir alternatifbu fiyata rampage mi ?
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
HS50 Pro en iyisi şu an. Cloud Silver alınmaz şu anda. HS50 Pro olmasa olabilirdi.bu fiyata rampage mi ?
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Evet görmüştüm ama normal Cloud bu 2 değilRampageye o para verillmez iyimisiniz siz.
Corsair hs50 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyprex de olabilir tabii buda bir alternatif
Rampage'ye neden para verilmez? Bence çok güzel şeyleri var özellikle elektrikli scooteriRampageye o para verillmez iyimisiniz siz.
Corsair hs50 pro
Hyprex de olabilir tabii buda bir alternatif
Corsair varken rampagemi?Evet görmüştüm ama normal Cloud bu 2 değil
Rampage'ye neden para verilmez? Bence çok güzel şeyleri var özellikle elektrikli scooteri
400TL ne 600TL'si?Corsair varken rampagemi?
Rampage e praa verilir ama 600 TL verilmez
400de verilmez400TL ne 600TL'si?
Bence verilir incelemesi felan çok güzel dışarıdaki sesi kesiyor400de verilmez
Bu fiyat segmentinde rampage alinmaz hocam saha iyi secenekler var hatta bana kalirsa drop plus disinda rampage kulaklik alinmaz cok denedim de kaliteli degiller cidden surekli 150/200 tl vereceginize bi kere en iyisini alip uzun kullanmak en iyisi ben de gec olsa da anladim.Bence verilir incelemesi felan çok güzel dışarıdaki sesi kesiyor
Bende JD710 var o da çok iyi heralde Rampage de iyidir o zamanBu fiyat segmentinde rampage alinmaz hocam saha iyi secenekler var hatta bana kalirsa drop plus disinda rampage kulaklik alinmaz cok denedim de kaliteli degiller cidden surekli 150/200 TL vereceginize bi kere en iyisini alip uzun kullanmak en iyisi ben de gec olsa da anladim.
Hocam dedigim gibi drop plus gayet guzel fakat uzun kullanimi nasil bilmoyorum hicBende JD710 var o da çok iyi heralde Rampage de iyidir o zaman