- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çok darladım biliyorum ama son olarak ben bu klavyeye baktığımda değerlendirmesi çok z yani az kişi almış bir sorun çıkarırmıEvet fazlasıyla değer. İlerde istediğin switchi takarsın
hocam çok darladım biliyorum ama son olarak ben bu klavyeye baktığımda değerlendirmesi çok z yani az kişi almış bir sorun çıkarırmıEvet fazlasıyla değer. İlerde istediğin switchi takarsın
Çıkarmaz merak etmeyinhocam çok darladım biliyorum ama son olarak ben bu klavyeye baktığımda değerlendirmesi çok z yani az kişi almış bir sorun çıkarırmı
hayır vooka rgb model ama sarftech rainbow vooka dana mantılı geldi bana rgbden dolatyıBlue red sana kalmis. Ben eskiden red kullaniyordum blueya gectim hissiyati sevdigim icin. Kisaca red sessiz ve yumusak blue sesli ve basis hissiyati sert. Ayrica hepsi ayni urun diye biliyorum sadece marka basilmis. Yani sana kalmis hangisini istiyorsan al. Rengine gore switchine gore karar verebilirsin. Ayrica butcen artar ise baska bisey onerebilirim.
Oyleyse iyimis hocam sagolun bilgi icin.hayır vooka rgb model ama sarftech rainbow vooka dana mantılı geldi bana rgbden dolatyı
hocam alınır mı? bu vooka olan modelOyleyse iyimis hocam sagolun bilgi icin.
hocam vooka olan alınır mıhayır vooka rgb model ama sarftech rainbow vooka dana mantılı geldi bana rgbden dolatyı
alınır hocamhocam alınır mı? bu vooka olan model
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam vooka olan alınır mı
600 e kadar alinirda butceniz varken muratfounder hocamin attigini almaniz daha iyi olur.hocam alınır mı? bu vooka olan model
hocam vooka olan alınır mı
hocam o klavyeye nedense ısınamadım.Değerlendirmesi çok az.Youtubede videosu da yok bu yüzden ısınamadım ama kesin onu al derseniz alırım600 e kadar alinirda butceniz varken muratfounder hocamin attigini almaniz daha iyi olur.
muratfounder in attığı mı bu vooka olan mı hocamalınır hocam
bütçe yetiyorsa murat hocamın attığı daha mantıklıhocam o klavyeye nedense ısınamadım.Değerlendirmesi çok az.Youtubede videosu da yok bu yüzden ısınamadım ama kesin onu al derseniz alırım
muratfounder in attığı mı bu vooka olan mı hocam