Bana göre mouse değil dediğim gibi razer deathedder tarzı bir şey olursa sevinirim. Razerin beyazını alasım var ancak 1 sene kullandıktan sonra mouse bozuldu sensörü gittiSteelsreis prime FPS alabilirsiniz beyaz değil fakat sensörü, görünüşü, gecikmesi, hissiyatı hiç fena olmayan bir mouse
O fiyatlara DeathAdder gibi bir şey bulamazsınız. Bütçeyi arttırıp XM1r alabilirsiniz.Bana göre mouse değil dediğim gibi razer deathedder tarzı bir şey olursa sevinirim. Razerin beyazını alasım var ancak 1 sene kullandıktan sonra mouse bozuldu sensörü gitti
Hala karar veremedim maalesef.Geçen gün Steelseries Rival 3 aldım. Gayet memnunum şuan, inanılmaz hafif ve şık bir mouse tavsiye ederim. Beyaz istiyorum diyorsan da Logitech g102 var bildiğim.
Deathadder Essential alma da gerisine bir şey diyemem.?
Kronik teker arızası var zaten ben de aldım geri iade edip V2 aldım çok şükür son derece memnunum.Zaten onu aldım 1 sene sonra mouse bozuldu sensör gitti
Essential berbat bir mouse.?
Rival 3'ün kronik LOD sorunu var ve genelde çift tıklama yapıyor.Geçen gün Steelseries Rival 3 aldım. Gayet memnunum şuan, inanılmaz hafif ve şık bir mouse tavsiye ederim. Beyaz istiyorum diyorsan da Logitech g102 var bildiğim.