Neler Yeni

Yardım 600 TL Oda güzelleştirme

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
en fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
3100 alacaktın onu al işte. Artık her konuda 3100 fiyatlarından ağlamayı bırakırsın hem.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Bir raf rafın üstüne koyulacak oyuncaklar şekiller heykeller daha doğrusu, bence odayı çok şekil ve güzel gösteriyor ya da güzel bir tablo aynı şekilde ya da PC masasına ışıklandırma yapılabilir onlarla beraber.

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Bir raf rafın üstüne koyulacak oyuncaklar şekiller heykeller daha doğrusu, bence odayı çok şekil ve güzel gösteriyor ya da güzel bir tablo aynı şekilde ya da PC masasına ışıklandırma yapılabilir onlarla beraber.
yamaç abi doğru söylüyo : )

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3100 alacaktın onu al işte. Artık her konuda 3100 fiyatlarından ağlamayı bırakırsın hem.
o hayal bitti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

babam kendi iş yerine çalışıp bir raf yaptı bana tamda monitörün arkasında üstte bilgisayar parçalarımın kutuları duruyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD yükseltmesi, ekipman alınabilir bence. Kaliteli bir şey alırsan uzun yıllar kullanırsın.
Ekipman, bilgisayar parçası düşünmüyorum böyle 1-2 yıl geçmesi hem benim için hemde ailem için en iyisi bu olucağını düşünüyorum

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Argb yada rgb led alıp masanın arkasından duvara ışık vuracak şekilde takarsan çok güzel olur ben argb aldım isterseniz linkini atarım güzel ben kargo vergi her şey dahil 2m su geçirmez aldım sana da öneririm

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
benim odam uzunlamasına olduğu için dizayn yapamıyorum ama odan kare ise bayağı bir şey yapabilirin örnek veriyorum l masa tarzı bir şey alıp yanına raf yaptırıp figür ve kutularını koyabilirisin masanın arkasında led şerit gibi şeylerde yapabilirisn bi ara çok yapmak istiyordum

Buğrahan Mert

80+ Silver
en fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum
Pentagon ışıklardan alsana çok şık onlar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1