sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
nereye masa arkasına mıbeni mutlu etsin yeter belli bir yerlere koyucağım
fark bu
nereye masa arkasına mıbeni mutlu etsin yeter belli bir yerlere koyucağım
duvara led kanal ile takarsan güzel olurAynen öyle bide düşünürsem kasamın içine ama şimdi saçma geldi zaten kasa gözükmüyor, odamın kenarlarına koyarım diyorum ama duvarınız tırtıklıysa kullanmayın dediler kullanıcılar
Bu fikri beğendim bunu babama söyleyebilirimduvara led kanal ile takarsan güzel olur
bu benim kararımailenle yaşıyosan ve üniversiteye gidiceksen hiç girme bence bu işlere bence
aklıma gelenleren fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum
abicim küfür falan etmedik sakin benimde kafamda vardı üniversiteye gidince hiçbir anlamı kalmıyacak yaptığın şeyin kafanda fikir olsun diye dedimBu fikri beğendim bunu babama söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu benim kararım
hiçbiri philips gibi olmuyor philips de pahalı boş verin bence ambilight pahalı bir şeyaklıma gelenler
monitörün arkasınaambibox bulabilirsen yapabilirsinmaket araba uçak vs olabilir
Ben kötü bir şey demedim sadece benim kararım dedimabicim küfür falan etmedik sakin benimde kafamda vardı üniversiteye gidince hiçbir anlamı kalmıyacak yaptığın şeyin kafanda fikir olsun diye dedim
hiçbiri philips gibi olmuyor philips de pahalı boş verin bence ambilight pahalı bir şey
Hem pahalı hemde biraz garip karar verdim babama söyleyip led yoluyla odamı masamı yapıcağım hatta belki monitörüm arkasınada denerimaklıma gelenler
monitörün arkasınaambibox bulabilirsen yapabilirsinmaket araba uçak vs olabilir
hiçbiri philips gibi olmuyor philips de pahalı boş verin bence ambilight pahalı bir şey
ben şahsen rgb led şerit alırdım benim odamda var çok memnunum zaten o da 100 lira bi şey güzel bi ışıklandırma yapardım belki ucuza ya da 2. el bi cam kitaplık alırsan ona figür ya da parçalarının kutularını koyarsın arkasına da beyaz bi aydınlatma koyarsın cillop gibi oluren fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum
düşüncesi bile güzelben şahsen rgb led şerit alırdım benim odamda var çok memnunum zaten o da 100 lira bi şey güzel bi ışıklandırma yapardım belki ucuza ya da 2. el bi cam kitaplık alırsan ona figür ya da parçalarının kutularını koyarsın arkasına da beyaz bi aydınlatma koyarsın cillop gibi olur