Neler Yeni

Yardım 600 TL Oda güzelleştirme

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Ekler

• Cooler Master Square Fan 120mm.jpg
    Cooler Master Square Fan 120mm.jpg
    98.9 KB · Hit: 41
  • DnCvXJRXcAAvXlT.jpg
    DnCvXJRXcAAvXlT.jpg
    117.4 KB · Hit: 36

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
nereye masa arkasına mı
Aynen öyle bide düşünürsem kasamın içine ama şimdi saçma geldi zaten kasa gözükmüyor, odamın kenarlarına koyarım diyorum ama duvarınız tırtıklıysa kullanmayın dediler kullanıcılar

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynen öyle bide düşünürsem kasamın içine ama şimdi saçma geldi zaten kasa gözükmüyor, odamın kenarlarına koyarım diyorum ama duvarınız tırtıklıysa kullanmayın dediler kullanıcılar
duvara led kanal ile takarsan güzel olur

KeremCk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Çakmak
ailenle yaşıyosan ve üniversiteye gidiceksen hiç girme bence bu işlere bence

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

_bg_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
bg
en fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum
aklıma gelenler
monitörün arkasınaambibox bulabilirsen yapabilirsin
maket araba uçak vs olabilir

KeremCk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Çakmak
Bu fikri beğendim bunu babama söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu benim kararım
abicim küfür falan etmedik sakin benimde kafamda vardı üniversiteye gidince hiçbir anlamı kalmıyacak yaptığın şeyin kafanda fikir olsun diye dedim

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Beğen
Reaksiyonlar: _bg_

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
abicim küfür falan etmedik sakin benimde kafamda vardı üniversiteye gidince hiçbir anlamı kalmıyacak yaptığın şeyin kafanda fikir olsun diye dedim
Ben kötü bir şey demedim sadece benim kararım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbiri philips gibi olmuyor philips de pahalı boş verin bence ambilight pahalı bir şey
aklıma gelenler
monitörün arkasınaambibox bulabilirsen yapabilirsin
maket araba uçak vs olabilir
Hem pahalı hemde biraz garip karar verdim babama söyleyip led yoluyla odamı masamı yapıcağım hatta belki monitörüm arkasınada denerim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
en fazla 700 en az 500 tlem var ailem bana verdi telefonumu satıp biraz üstüne katıcaklar sizce bu para ile ne yapabilirim olabildiğince tasaruflu olmak istiyorum çatur çutur parca harayı nolcak tiplerden değilim hatta rahatsız olurum hepsini harcamak istemiyorum bu arada neden bilmiyorum
ben şahsen rgb led şerit alırdım benim odamda var çok memnunum zaten o da 100 lira bi şey güzel bi ışıklandırma yapardım belki ucuza ya da 2. el bi cam kitaplık alırsan ona figür ya da parçalarının kutularını koyarsın arkasına da beyaz bi aydınlatma koyarsın cillop gibi olur

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben şahsen rgb led şerit alırdım benim odamda var çok memnunum zaten o da 100 lira bi şey güzel bi ışıklandırma yapardım belki ucuza ya da 2. el bi cam kitaplık alırsan ona figür ya da parçalarının kutularını koyarsın arkasına da beyaz bi aydınlatma koyarsın cillop gibi olur
düşüncesi bile güzel

Top Bottom