EvetCS:GO ağırlıklı mı oynayacaksanız ? CS:GO ağırlıklı oynayacaksanız mouse ve kulaklığa önem vermelisiniz.
Logitech G102 (Hepsiburada)
Hs35 e okadar verip mousea az vermek? Saçma özellikle cs içinLogitech G102 (Hepsiburada)
Corsair Hs35 (İtopya)
Steelseries Qck Mouse Pad (Hepsiburada)
Klavyeyi idarelik bir şey alın, sonra güncellersiniz.
Eşit dağılmalı bence eşit dağıtırsam nasıl olurHs35 e okadar verip mousea az vermek? Saçma özellikle cs için
Saçma olan bir durum yok mouse gayet yeterli, kulaklık en önemli ekipman CS:GO gibi ses kasmanız gereken oyunlarda.Hs35 e okadar verip mousea az vermek? Saçma özellikle cs için
Post automatically merged:
Eşit dağılmalı bence eşit dağıtırsam nasıl olur
Ben mouse a daha çok önem veriyorum da hs35 indirime girmezse ne önerirsinizSaçma olan bir durum yok mouse gayet yeterli, kulaklık en önemli ekipman CS:GO gibi ses kasmanız gereken oyunlarda.
Şu an itopyada indirimde.Ben mouse a daha çok önem veriyorum da hs35 indirime girmezse ne önerirsiniz
20 gün sonra alicam da ondan dedimŞu an itopyada indirimde.
gameekstra güvenilir mi kiLOGITECH G102 PROGIDY GAMING MOUSE | ITOPYA
LOGITECH G102 PROGIDY GAMING MOUSE oyunculara özel yüksek performans uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Gamepower Luna Kırmızı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com
Gamepower Luna Kırmızı 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
Güvenilir.gameekstra güvenilir mi ki