teşekkür ederim hazır sistem benim için daha iyi olur aslında ya kurmasını bilmiyorumMonitöre 1k ayarırsanız 2.el gtx 970 ekran kartlı sıfır sistem toplayabilirsiniz.
6800 TL'ye bir sistem var ikinci el bütçen artırırsan al.teşekkürler
Sistemin neresi efsane anlamadım pahalı satıyor bile 3.nesil i7 kronik sorumlu ssd falan nesi efsane??efsane sistem sadece kart satsaydı ben alırdım ekran kartını sıfırı belki oo fiyatı geciyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama güveniyorsan al foto iste
Sistemin sıfırı ondan daha ucuza toplanır pahalıya satıyor alınmaz.923925798 bu nasıldır
teşekkür ederim hazır sistem benim için daha iyi olur aslında ya kurmasını bilmiyorum
Ben daha önceden de kendi sistemi mi ne kadar eder diye koymuştum buraya istersen özelden linkini atarım sanaMerhaba 2. El Monitör dahil hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
Sistem özelliklerini buraya at bizde bakalım alınır mı alınmaz mı?Ben daha önceden de kendi sistemi mi ne kadar eder diye koymuştum buraya istersen özelden linkini atarım sana
Attığınız iki sistemi de alma sakın923925798 bu nasıldır
teşekkür ederim hazır sistem benim için daha iyi olur aslında ya kurmasını bilmiyorum
AMD Ryzen 3 2300X İşlemci Temel hız 3.5GHz Turbo Frekans hız 4.0GHz ASUS Rog Strix RX 570 O.C 4 GB Ekran Kartı ASUS Prime B450M-K 4400MHZ (O.C Anakart CORSAİR Vengeance LPX 8GB Ram Bellek TOSHİBA TR200 240 GB SSD SEAGATE 1TB HDD THERMALTAKE 600W+ PSU THERMALTAKE V200 RGB KASA + 2 Tane RGB Kontrol Kumandası RAMPAGE Oyuncu Mouse RGB RAMPAGE Oyuncu Kulaklığı 7.1 RAMPAGE SAMSUNG C24F390 72HZ 4MS 24'' Curved Monitör Bilgisayar Masası Yazıcı Bölmeli Pikatel ADSL2+ Wifi ModemSistem özelliklerini buraya at bizde bakalım alınır mı alınmaz mı?
Attığınız iki sistemi de alma sakın
Ekran kartı nedirAMD Ryzen 3 2300X İşlemci Temel hız 3.5GHz Turbo Frekans hız 4.0GHz ASUS Rog Strix RX 570 O.C 4 GB Ekran Kartı ASUS Prime B450M-K 4400MHZ (O.C Anakart CORSAİR Vengeance LPX 8GB Ram Bellek TOSHİBA TR200 240 GB SSD SEAGATE 1TB HDD THERMALTAKE 600W+ PSU THERMALTAKE V200 RGB KASA + 2 Tane RGB Kontrol Kumandası RAMPAGE Oyuncu Mouse RGB RAMPAGE Oyuncu Kulaklığı 7.1 RAMPAGE SAMSUNG C24F390 72HZ 4MS 24'' Curved Monitör Bilgisayar Masası Yazıcı Bölmeli Pikatel ADSL2+ Wifi Modem