Çok açıklayıcı ve yerinde bir yorum olmuş bende bugun sistem topladım.Elimde ekran kartı vardı geçici bir şey csgo falan oynatırım yani en azından. şu an 8 bin TL ye alacağın tek fanlı 1660 superli sistemin yerine çok daha güzel bir sistem dizersin.Ben 5 bin TL'ye 5600x li sistem dizdim.Ama senin 5 bin TL ye alacağın sistemdeki işlemci ekran kartı kim bilir ne olur.
çift fanlı 1660 alabilirsin donanım arşivinin flexy silver pc si var İncehesap da sonra elraen parva var ve aşırı güzel ben bu ay içinde almayı düşünüyorum
WTCN-SUPER/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile WTCN-SUPER ITOPYA'da.
çift fanlı 1660 alabilirsin donanım arşivinin flexy silver pc si var İncehesap da sonra elraen parva var ve aşırı güzel ben bu ay içinde almayı düşünüyorum
bence elraen parva o parayı hiç haketmiyor (işlemci desen adamlar r5 2600 yolluyo ekran kartı desen 1650 var tabi istersen özelleştirme var ama sistemin ilk hali bile 5000 tl den çok fazla)
WTCN-SUPER/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile WTCN-SUPER ITOPYA'da.
bu sistemi almaya kalksan ekran kartı nerdeyse 3000 tl ye geliyor o yüzden biraz maddi durumla ve bu kart o fiyata alınır mı? diye düşünmek lazım bence
bence elraen parva o parayı hiç haketmiyor (işlemci desen adamlar r5 2600 yolluyo ekran kartı desen 1650 var tabi istersen özelleştirme var ama sistemin ilk hali bile 5000 TL den çok fazla)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sistemi almaya kalksan ekran kartı nerdeyse 3000 TL ye geliyor o yüzden biraz maddi durumla ve bu kart o fiyata alınır mı? diye düşünmek lazım bence
bence elraen parva o parayı hiç haketmiyor (işlemci desen adamlar r5 2600 yolluyo ekran kartı desen 1650 var tabi istersen özelleştirme var ama sistemin ilk hali bile 5000 TL den çok fazla)
kanka yapacak bir şey yok ben bu fiyatların 1 sene daha düzeleceğini sanmıyorum ne kadar kripto para için ekran kartı çıkarırlarsa çıkarsınlar o yüzden ben almayı düşünüyorum özelleştirdim 7700 tl ye denk geliyor kredi çekip alıcam daha yükselip yükselmeyeceği de belli değil
1660 süper gerçektende adındaki gibi süper bi kart ama sistemdeki parçaların ortalama fiyatı çıkartılınca karta ortalama 3000 tl gibi bi fiyat verilmiş gibi oluyor ve bence 3000 tl fazla bi fiyat (tabi bu ekran kartı stoklarının olmamasından olabilir burada bilgisayara ihtiyacınız varmı diye düşünmek gerekli) o kart normalde 2000 2200 tl arası geziyor yani bu sistemi alırsan kartın yarı fiyatı daha fazla ödemiş olcaksın
1660 süper gerçektende adındaki gibi süper bi kart ama sistemdeki parçaların ortalama fiyatı çıkartılınca karta ortalama 3000 TL gibi bi fiyat verilmiş gibi oluyor ve bence 3000 TL fazla bi fiyat (tabi bu ekran kartı stoklarının olmamasından olabilir burada bilgisayara ihtiyacınız varmı diye düşünmek gerekli) o kart normalde 2000 2200 TL arası geziyor yani bu sistemi alırsan kartın yarı fiyatı daha fazla ödemiş olcaksın
kanka yapacak bir şey yok ben bu fiyatların 1 sene daha düzeleceğini sanmıyorum ne kadar kripto para için ekran kartı çıkarırlarsa çıkarsınlar o yüzden ben almayı düşünüyorum özelleştirdim 7700 TL ye denk geliyor kredi çekip alıcam daha yükselip yükselmeyeceği de belli değil
hocam alacaksanız eğer size şimdiden hayırlı olsun diyeyim ama 1660 süper 2000 2200 tl bandında gezen bir kart ve sistem parçalarının fiyatı çıkarılınca ekran kartını 3000 tl ye almış oluyorsun oda sizin kararınıza kalmış bişey , bi ekran kartına yarısı kadar fazla para verilirmi diye sorgulamak gerekli
eğerki bi bilgisayara ihtiyacınız varsa alınır ama bu kart için fiyatı biraz fazla gibi geldi bana çünkü bu karta 3000 tl vermek yerine yeni stokların kısa zamanda gelmesini bekleyip 2900 3000 tl ye rtx 2060 ekran kartı alınıp bi sistem toplanabilir
hocam alacaksanız eğer size şimdiden hayırlı olsun diyeyim ama 1660 süper 2000 2200 TL bandında gezen bir kart ve sistem parçalarının fiyatı çıkarılınca ekran kartını 3000 TL ye almış oluyorsun oda sizin kararınıza kalmış bişey , bi ekran kartına yarısı kadar fazla para verilirmi diye sorgulamak gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğerki bi bilgisayara ihtiyacınız varsa alınır ama bu kart için fiyatı biraz fazla gibi geldi bana çünkü bu karta 3000 TL vermek yerine yeni stokların kısa zamanda gelmesini bekleyip 2900 3000 TL ye rtx 2060 ekran kartı alınıp bi sistem toplanabilir