Arkadaşlar oyun oynamayacağım okula götürüp geleceğim .ince olması çok önemli hafif olmalı ve beyaz olursa iyi ölur önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
türkçe harfler var mı biliyor musun?burdakine bak6.000 TL'den Ucuz Laptop Fiyatları & Notebook Modelleri | En Ucuzu Akakçe
En ucuz 6.000 TL'den Ucuz Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 6.000 TL'den Ucuz Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
tavsiyem bunu alman![]()
Asus VivoBook X512DA-EJ957 Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Vega 8 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VivoBook X512DA-EJ957 Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Vega 8 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus VivoBook X512DA-EJ957 Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Vega 8 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
dual chanellsa gider 200tlyede 8gb ram akabilirsin 2.elden ram alırsın 16gb olur paşa paşa paşa kullanArkadaşlar oyun oynamayacağım okula götürüp geleceğim .ince olması çok önemli hafif olmalı ve beyaz olursa iyi ölur önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
baktınmı vardır tabi türkçe hrfler zaten vartürkçe harfler var mı biliyor musun?
bak pc hocası bu laptopu incelediasusda
evet bakabilirsinresimde yok ondan sordum ama inceleme videosunda var
sakın alınmaz ram ssd upgrde yokhuawei matebook d15
huawei matebook d15
@yusuf34 ince ve hafif demiş upgrade dememis.ince olması çok önemli hafif olmalı ve beyaz olursa iyi ölur önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
bak şimdi neden alınmaması gerektiğini anlatan bir video var![]()
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.shop.huawei.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@yusuf34 ince ve hafif demiş upgrade dememis
ben bu modelleri almayı dusunmuyorum kardesmbak şimdi neden alınmaması gerektiğini anlatan bir video varama gene parama yazık ederin diyorsan al
onu al 8 gb ram ekleasusu alıcam