ChainLee
80+
Dahası
bence şuan almayın dolar 6.70 oldu biraz bekleyin daha iyisini alabilirsinizAnkete katılıp bana yardımcı olur musunuz
bence şuan almayın dolar 6.70 oldu biraz bekleyin daha iyisini alabilirsinizAnkete katılıp bana yardımcı olur musunuz
Toplama fakat şuan Dolar uçtu bu yüzden şimdi almayın ama hazır toplama sistemler var İtopya İncehesap gibi sitelerde. Onlar daha tutarlı oluyorlar. Onlara bakın derim.Ankete katılıp bana yardımcı olur musunuz
toplama daha kaliteli ve daha sağlıklı ürünler almanı sağlar ancak marka ürünlerde sıkıntı olabiliyorAnkete katılıp bana yardımcı olur musunuz
Yeri geliyor hazır sistem daha mantıklı oluyor, yeri geliyor toplama daha mantıklı oluyor. Duruma bağlıtoplama daha kaliteli ve daha sağlıklı ürünler almanı sağlar ancak marka ürünlerde sıkıntı olabiliyor
aynen dostum haklısınYeri geliyor hazır sistem daha mantıklı oluyor, yeri geliyor toplama daha mantıklı oluyor. Duruma bağlı
Dostum arkadaş laptopla arasında kaldığına göre bence monitörü yok yani bana öyle geldihttps://www.incehesap.com/pch-lord-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-43253/ şu sistemi ben önerebilirim. Ram ve SSD değişmiş durumda şuan. Bu halini bir arkadaşım aldı gayet memnun. (linkte bir hata olmuş düzelteyim, SSD'yi Toshiba 500GB M2 SSD olarak ve Ram i 8x2 olarak değiştirirsen 6binTL oluyor. 8GB Ram günümüzde önermiyoruz)
hocam rtx 2060lı bir sistem hazır6000 TL bütçem var önerebilir misiniz
hocalarım pardon hazır pc derken eskiden asusun çıkarttığı pcler gibi sandım kusura bakmayınnasıl kullanacağınıza bağlı okul için falansa laptop hazır pc alınmaz oyun için toplama hocam