Neler Yeni

25k pc toplama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet TAŞ
Tabi ki. Öncelikle bu atacağım sistem bütçeni aşacak fakat belli başlı kısmalarla çözebiliriz.

İşlemci;

Ekran kartı;

Anakart;

Ssd;

Ram;

Kasa/psu;

İşlemci soğutucu;

Toplam fiyatı 32.523 TL. Öncelikle ssd 500 gb seçtim bütçe dahilinde mecbur. Fakat anakartta 2 adet m2 ssd yuvası var ve ileride eline para geçince bi 500'lük ya da 1 tblik daha alabilirsin. Bütçeni aştığı için anakarttan kısabiliriz.

Bu arkadaşında 2 adet m2 ssd yuvası var. Bununla birlikte fiyat 31.223 TL'ye düşüyor. Daha da kısabiliriz fiyattan ve 30.000 TL bandına gelebiliriz. Fakat onuda önermiyorum, her şey giriş seviyesi kalacak o şekilde. Attığım linkler ile rx7600 takarsak ekran kartını 26.500 TL oluyor fiyatı. 4060ti takarsak 31.000 TL civarı, rx 7600 xt takarsak 30.137 TL oluyor. Pc Hocası'nın hali hazırda 7500f ve rx7700xt'li sistemi 29.000 TL'den satılıyor, onun linkini de atabilirim fakat coil whine denen ses çıkıyormuş. Tabi ki herkes de olacak diye bir şey yok ama çoğu kişide çıkmış ve gönül rahatlığı ile öneremiyorum o sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herşeyi açıkladım neredeyse, bana şunu şunu yapalım de ne dersen onu yaparız.
Kankam öncelikle çok teşekkür ediyorum aynı sisteme ben de baktım evet coil whine problemi beni de korkuttu rx7600 de takabiliriz 4060 ti da linkleri dursun elimizde aslındabir de şöyle bir şey yapıp intel arc b580 e de şans vermek istiyorum bir yandan
1000080399.png

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kankam öncelikle çok teşekkür ediyorum aynı sisteme ben de baktım evet coil whine problemi beni de korkuttu rx7600 de takabiliriz 4060 ti da linkleri dursun elimizde aslındabir de şöyle bir şey yapıp intel arc b580 e de şans vermek istiyorum bir yandan Alıntıyı görüntüle
Rica ederim dostum, her zaman. Açıkcası senin attığın sistem hiç hoşuma gitmedi 😃. Psu olarak güvensiz, monitör olarak da soru işareti. Benim attığım linklerin yanına B580'i koyarsak 28.000 TL civarı sistem, 4.000-4.500 TL civarına da monitör ile 32-32.500 civarına gelmiş olur. Kendi fikrimce de daha iyi bir sistem olur. Ayrıca B580'i de Abdullah Abi'nin videosunda izledim ve açıkcası çok beğendim. Şuan da evet tam optimize değil ama sık sık güncelleme alacağını düşünüyorum. Çoğu oyunda gayet başarılı bir kart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet TAŞ
Rica ederim dostum, her zaman. Açıkcası senin attığın sistem hiç hoşuma gitmedi 😃. Psu olarak güvensiz, monitör olarak da soru işareti. Benim attığım linklerin yanına B580'i koyarsak 28.000 TL civarı sistem, 4.000-4.500 TL civarına da monitör ile 32-32.500 civarına gelmiş olur. Kendi fikrimce de daha iyi bir sistem olur. Ayrıca B580'i de Abdullah Abi'nin videosunda izledim ve açıkcası çok beğendim. Şuan da evet tam optimize değil ama sık sık güncelleme alacağını düşünüyorum. Çoğu oyunda gayet başarılı bir kart.
Evet evet ben de b580 in güncellemeler ile baya iyi olacağını düşünüyorum sebebi de şu 2 k ya alınca fps artışı oluyor 7500f ile darboğaz yapıyor o derece 🤣

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Evet evet ben de b580 in güncellemeler ile baya iyi olacağını düşünüyorum sebebi de şu 2 k ya alınca fps artışı oluyor 7500f ile darboğaz yapıyor o derece 🤣
Şuan da tek tek toplama niyetin varsa istersen bekle yıl sonuna doğru iyice bi yaklaşalım. O sıra fırsat kovalayalım o şekil de güzel bir sistem toplayalım bence sana ne dersin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,659
Üyeler
163,202
Son üye
Tyrex00
Top Bottom