Neler Yeni

6000 TL bütçeyle telefon önerisi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar bütçem 6000 TL bu fiyat telefona göre biraz daha arttırılabilir. Günlük kullanımda sıkıntı çıkartmayacak, oyunlarda kasılıp donmayacak bir telefon önerebilirseniz sevinirim. Bundan öncesinde Redmi Note 8 Pro kullanmıştım zamanında F/P olarak anılıyordu ve hiç üzmedi yine bu bütçede buna benzer bir telefon olursa daha iyi olur.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Arkadaşlar bütçem 6000 TL bu fiyat telefona göre biraz daha arttırılabilir. Günlük kullanımda sıkıntı çıkartmayacak, oyunlarda kasılıp donmayacak bir telefon önerebilirseniz sevinirim. Bundan öncesinde Redmi Note 8 Pro kullanmıştım zamanında F/P olarak anılıyordu ve hiç üzmedi yine bu bütçede buna benzer bir telefon olursa daha iyi olur.
Resmi not 10s yd bakarsan 10t/pro /11t bulabilirsin

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi not 10s yd bakarsan 10t/pro /11t bulabilirsin
Aralarında hangisi daha iyi? Note 10S veya Note 11 olabilir. Note 11 Pro bütçeyi aşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka önerisi olan var mı?

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Aralarında hangisi daha iyi? Note 10S veya Note 11 olabilir. Note 11 Pro bütçeyi aşıyor.

Başka önerisi olan var mı?
Bunların arasından Oyun performansı olarak Note 10S Daha iyidir

Samsung M23 5G Diyebilirim ayrıca hocam

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Mi11t

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların arasından Oyun performansı olarak Note 10S Daha iyidir

Samsung M23 5G Diyebilirim ayrıca hocam
Hocam oyundansa kamerası iyi olması ve youtube instagram'da takılırken kasmayacak takılmayacak bir telefon lazım.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
YD redmi note 11 pro

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
General Mobile GM22 Pro'ya bir bakın.
Note 10S İle aynı işlemciyi kullanıyor ancak kamera veya hızlı şarj yönünden Halen Note 10S İ Yakalamış değil ve fiyatları birbirine yakın ek olarak Gm 22 Pro halen Android 12 Almamışken Note 10S Android 13 aldı Benim kararım Gm 22 Pro Yerine Note 10S Almaktır

Hocam oyundansa kamerası iyi olması ve youtube instagram'da takılırken kasmayacak takılmayacak bir telefon lazım.
O Zaman hocam M23 5G Derim zaten o fiyat bandında iki seçenek var Note 10S Veya M23 5g

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hocam siz ne önerirsiniz mâlum size sormadan içime sinerek bir şey alamıyorum 😄 @MuratTheFounderOfGariban
Ben hep 2. El alıyorum 0 alacak olsam samsung oppo infinix ve xiaomi ye yönelirim

Model yok aklımda maalesef

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Ben hep 2. El alıyorum 0 alacak olsam samsung oppo infinix ve xiaomi ye yönelirim

Xiaomi Redmi Note 10S veya Samsung Galaxy M23 5G arasındayım. Sizce hangisi daha mantıklı? Kamera, ekran ve pil ömrü önemli onun dışında oyun çok çok önemli değil.

Top Bottom