Neler Yeni

6000 TL fiyatlı 256gb (mümkünse) telefon önerisi

şahin doğan

80+ Platinum
Poco X3 pro alıyorsun keyfine bakıyorsun aktif kullanıyorum yoğun kullanımda bir gün çok rahat çıkıyor normal kullanırsan 1.5 gün işlemci de çok güzel hızlı ısınma yok mis gibi cihaz
ekran ve kamera m52 ye göre ciddi anlamda kötü tek iyi yanı performansı onunda güncellemeler ile içine ediyorlar zaten.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Samsung s20 fe sd varken başka hiçbir cihaza para verilmez.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

UGECAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Uğur YILDIZ
Poco X3 pro alıyorsun keyfine bakıyorsun aktif kullanıyorum yoğun kullanımda bir gün çok rahat çıkıyor normal kullanırsan 1.5 gün işlemci de çok güzel hızlı ısınma yok mis gibi cihaz
6000 Tl bandında bence de alınabilecek en mantıklı telefon işlemcisi androidlerin en iyilerinden birisi F/P kamera konusunda çok bi beklentin yoksa üzmez ön kamerası bence biraz zayıf arka kamera fotoğraf için ideal video konusunda iki tarafta benim gözümde vasatın altında 5 aya yakın oldu benim kullanımım iphone 8 Plus dan geçtim memnunum

şahin doğan

80+ Platinum
Kamerası gayet iyi ekranı da keza öyle m52 alicaktim araştırmam sonucunda bunu aldım iyiki almışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

S20 fe alınmaz
sizin ciddi anlamda telefon cahili olduğunuzu düşünüyorum. ben kamerası ve ekranı kötü demedim m52 ye göre kötü dedim.
piyasada 7000 tl bandına s20 fe den iyi cihaz yok. tartışmaya açık bir konu değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sizin ciddi anlamda telefon cahili olduğunuzu düşünüyorum. ben kamerası ve ekranı kötü demedim m52 ye göre kötü dedim.
piyasada 7000 TL bandına s20 fe den iyi cihaz yok. tartışmaya açık bir konu değil.
S20 fe iyi değil teknolojiyi benden iyi takip eden de yoktur ben haftasonlari teknolojik mağazalara gidip sürekli çıkan yeni cihazlari test eder bakarım 6000 TL ye alınabilecek en iyi telefon X3 produr kim ne derse desin bu arada bana cahil de diyemezsin bilgimi sınama bence ;)

şahin doğan

80+ Platinum
S20 fe iyi değil teknolojiyi benden iyi takip eden de yoktur ben haftasonlari teknolojik mağazalara gidip sürekli çıkan yeni cihazlari test eder bakarım 6000 TL ye alınabilecek en iyi telefon X3 produr kim ne derse desin bu arada bana cahil de diyemezsin bilgimi sınama bence ;)
anladım hafta sonu vatanda 15 dakika baktığınız telefona hemen karar veriyorsunuz :d sizinle sonsuza kadar tartışmamak için kesin bir neden. iyi forumlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anladım hafta sonu vatanda 15 dakika baktığınız telefona hemen karar veriyorsunuz :d sizinle sonsuza kadar tartışmamak için kesin bir neden. iyi forumlar.
Ben bir ürün almadan haftalar önce araştırma yaparım ve bu araştırmayida yabancı forumlarida dahil ederim ben bugüne kadar aldığım tek bir cihazdan veya sistem den kötü geri hissiyat almadım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
huawei p9lite 2017 kullanıyorum hafızası 16 gb ve bu durum uzun süredir can sıkıyor, xiaomi samsung vs markalardan 6k 6.5k ya alabileceğim 256gb hafızası olan telefonlar önerirseniz dikkate alarak tercih yapacağım. Kullandığınız telefonlar olursa deneyim açısından daha verimli olabilir.
Hocam bence poco m4 pro olabilir 8gb Ram 256gb hafıza 90hz amoled ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes terzi
benim kamerayla pek işim yok tabii iyi olsun isterim ama fotoğraf çok çekmem. 256 gb olması önemli. ben aldığım telefonu 5 yıl kullanıyorum o yüzden depolamada sorun yaşamak istemiyorum, yanılmıyorsam 128 gb telefonlarda yakında yetersiz kalacak gibi gözüküyor. bütçemi zorlayıp galaxy s20 fe alacağım. Aslında m52 gayet yeter bana fakat 256gb seçeneği sanırım onda yok yanılıyor olabilirim telefon hakkında bilgim olmadığı için buradayım :) m52 de varsa 256gb direk alır geçerim. kalan bütçemi de bilgisayara aktarırım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
huawei p9lite 2017 kullanıyorum hafızası 16 gb ve bu durum uzun süredir can sıkıyor, xiaomi samsung vs markalardan 6k 6.5k ya alabileceğim 256gb hafızası olan telefonlar önerirseniz dikkate alarak tercih yapacağım. Kullandığınız telefonlar olursa deneyim açısından daha verimli olabilir.
Poco x3 pro alıp garantisini filan dahil de alabilirsin 8gb Ram 256gb hafızlık sürümünü kullanıyorum iyiki bunu almışım. Gerçekten çok oyun oynayan ve 4k video kaydı yapıyorsan 256gb ideal 128 yetmeyebilir bile hatta. Telefonumda PSP ve PS2 emülatörleri de bulunuyor gayet iyi. YouTube ve canlı yayınla uğraşacaksın da gayet güzel performansı var kendim telefondan 24mbs kalite 2400x1080 görüntüde video kaydı alıyorum. 120hz ekran sayesinde de çok iyi bir akıcılık oluyor

Top Bottom