6000 TL Monitör önerisi

memossq

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir monitör arıyorum. Bütçem 6000 TL civarı fakat eğer fiyatına değicekse biraz daha arttırabilirim monitörü laptopumda kullanacağım ve açıkçası bu konu hakkında pek bilgim yok. Öncelikle bunu HDMI üzerinden bağlayacağım bu yüzden sadece DP ile Max verim veren monitörler istemiyorum. İkinci olarak 24 inç olmasını istiyorum aslında 27 inç nasıl olur bilmiyorum 1080p de ekranda pixel görür müyüm ya da FPS oyunlarında bana olumsuzluk çıkarır mı? Eğer bu yönlerden bir sorun çıkarmayacaksa 27 inç daha mantıklı olur. 180Hz olması tercihim bu fiyatta zaten 240Hz'e çıkabileceğimi sanmıyorum Samsung'un G4'ü bu fiyat bandındaydı ta ki bu akşama kadar bu sabah baktığımda ve şu anki fiyatı arasında 2500TL fark var. Önerirken satıcının güvenilir olduğuna dikkat ederseniz sevinirim çünkü rastgele bir satıcıdan almak istemiyorum. Son olarak da ViewSonic, AOC ve benzer markalara biraz ön yargım var diyebilirim sanki bir sorun çıksa çözülmeyecek gibi o yüzden daha çok bilinen MSI, ASUS gibi markaları tercih ederim. Şu anki bulduğum alma potansiyelim olan monitör bu;
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Geri